Το Xalazi.gr βράβευσε για την προσφορά τους, γνωστούς μετεωρολόγους

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Xalazi.gr για τα 10 χρόνια ζωής της ιστοσελίδας, συμβάλλοντας δραστικά στην ερασιτεχνική μετεωρολογία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στον Πολυχώρο Πολιτισμού ‘’Ελληνικό μολύβι’’-Γ. Βρανά παρουσία του δημάρχου Αιγάλεω κ. Μπίρμπα και του αντιδημάρχου κ. Νικητάκη.

Εκπρόσωποι από την ερασιτεχνική, επαγγελματική καιρική κοινότητα και όχι μόνο, έδωσαν το παρών στην μεγάλη εκδήλωση των 10 χρόνων του Xalazi.gr. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Δημήτρης Ζιακόπουλος, ο κ.Νικόλαος Καντερές, η κ.Χριστίνα Σούζη και ο κ.Τάσος Αρνιακός.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσης, έγινε επίδειξη από την Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Στο τέλος της βραδιάς, ακολούθησαν οι βραβεύσεις του κ. Δημήτρη Ζιακόπουλου και του Νικόλαου Καντερέ για το έργο τους στην επιστήμη της μετεωρολογίας.

Επίσης, βραβεύτηκε η κ. Χριστίνα Σούζη και ο κ.Τάσος Αρνιακός για την προσφορά και πολύτιμη βοήθεια τους στο Xalazi.gr, οι οποίες έγιναν από μέλη της ερασιτεχνικής μετεωρολογικής κοινότητας. Τέλος βραβεύτηκε για την προσφορά του στην Ερασιτεχνική Μετεωρολογία ο κ. Κώστας Αλεξανδρής.

To Xalazi.gr ξεκίνησε την πορεία του το Νοέμβριο του 2004 σε καθαρά ερασιτεχνική βάση. Το πάθος για τον καιρό, ήταν η κινητήριος δύναμη του, για να κάνει τον ερασιτεχνισμό, επαγγελματισμό. Το 2007 το Xalazi.gr άρχισε να αναπτύσσεται ταχέως, κάνοντας τις πρώτες αλλαγές στο στήσιμο τις σελίδας του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Παράλληλα, η ομάδα του Xalazi.gr εγκαθιστά ένα δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών, σε διάφορα σημεία της χώρας. Το 2010 το Xalazι.gr δημιούργησε το δικό του ιντερνετικό ραδιόφωνο, το οποίο καλύπτει όλα τα μεγάλα καιρικά και όχι μόνο γεγονότα, σε 24ωρη βάση. Mια μεγάλη προγνωστική ομάδα, βρίσκεται πίσω από το Xalazi.gr η οποία σε 24ωρη βάση εκδίδει δελτία καιρού, τα όποια θεωρούνται από τα ποιο αξιόπιστα.

ekdilosi01

ekdilosi10

ekdilosi09

ekdilosi08

ekdilosi07

ekdilosi06

ekdilosi05

ekdilosi04

ekdilosi03

ekdilosi02

Recommended For You