MediaStorm news

To ένα μέσο κατέφυγε στο άλλο μέσο. Μέσω Twitter ενημέρωσε ο ΑΝΤ1 την Τρίτη το βράδυ τους τηλεθεατές για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε και είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει το σήμα του σταθμού. Πάντως το πρόβλημα δεν σχετιζόταν με την Digea.
Στα χνάρια του parapolitika.gr ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης που σκέφτεται να μεταφέρει και στο χαρτί το iefimerida.gr.
Τουρκική επέλαση επίκειται άμεσα στις ακριτικές περιοχές της χώρας (νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου, Θράκη) μετά και την απόφαση της κυβέρνησης της γείτονος να δώσει το «πράσινο φως» για ψηφιακή εκπομπή από 1ης Νοεμβρίου 2013. Μάλιστα ήδη στην Τουρκία έχουν κατατεθεί αιτήσεις για 55 άδειες εθνικής εμβέλειας, 41 περιφερειακές και 378 τοπικές. Στην Ελλάδα περιοριζόμαστε στην έκκληση προς την Κομισιόν για παράταση ενός χρόνου και …βλέπουμε, όπως άλλωστε βλέπουμε – έτσι για προθέρμανση – τα τούρκικα σήριαλ.
Αβέβαιο έως και σκοτεινό το μέλλον των οικονομικών φύλλων που ωστόσο δεν δείχνουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους να τονώσουν τις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις. Τουναντίον. Απομακρύνουν τους καλύτερους συντάκτες…
Μοναδική εξαίρεση η οικονομική εφημερίδα με την μεγαλύτερη κυκλοφορία που αναζητεί εκ νέου την τύχη της στο Διαδίκτυο έχοντας καταλάβει παρανόμως ή παρατύπως και το πολύ δυνατό brand του ανταγωνιστή στο twitter.
Και όλα αυτά την ώρα που ετοιμάζεται δυνατό site οικονομικού προσανατολισμού με βαριές υπογραφές…
Την ιστοσελίδα και το twitter της ιστοσελίδας mazi-ta-fagame.gr του Θόδωρου Πάγκαλου χτύπησαν χάκερ οι οποίοι στο μήνυμά τους αναφέρουν «Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο!»…
Αντίθετη στον αύξηση των ομάδων της SuperLeague από 16 σε 18 δηλώνει η Forthnet.
Εντός των ημερών θα βγει στον αέρα ο τηλεοπτικός σταθμός του Μάκη Τριαντάφυλλοπουλου zougla.gr, από τη συχνότητα του Shop TV .
Και όμως η FOX International Channels Greece επενδύει στην ελληνική αγορά σε θέματα περιεχομένου, τεχνολογιών, HD μετάδοσης και μελλοντικά σε τοπικές παραγωγές. Ετσι εκτός του FOX, του FOXlife και του National Geographic Channel συνεχίζει με JO, Grey’s Anatomy, Homeland, Glee, The Walking Dead και Modern Family.
Το καλύτερο σας το αφήνουμε για το τέλος. Ακούει στο όνομα Kitchen Channel ή κάπως έτσι και θα μιλάει ελληνικά..
Στον ψηφιακό «αναλφαβητισμό» του κομματικού καναλιού προσέκρουσε το αρχικό ενδιαφέρον του εκδότη και του εφοπλιστή για την εξαγορά της εταιρείας. Μάλιστα τα 4,5 εκατ. ευρώ για την άδεια και τα 2,5 εκατ. ευρώ για τον παρωχημένο εξοπλισμό αναλογικής τεχνολογίας κρίθηκαν απαγορευτικά.
Ανοικτό παραμένει το θέμα της διακοπής της αναμετάδοσης του Euronews στην αγγλική και γαλλική από την ΕΡΤ, παρά τη σχετική πρόβλεψη του νόμου, ύστερα από την προσφυγή του τηλεοπτικού σταθμού στο ΕΣΡ.
Eξώδικο στο blog fimotro από τον Κορυδαλλό έστειλε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μέσω του δικηγόρου του Αλέξιου Αθανασόπουλου.
Απομάκρυναν τον Νίκο Μεγγρέλη από τη θέση προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ. Στη θέση του, η διοίκηση επέλεξε τη δημοσιογράφο Εύα Δημοβέλη-Μπούρα.
Την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου για τη χρήση των στιγμιότυπων από τους αγώνες ποδοσφαίρου επιβάλει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, με προδικαστική του απόφαση. Η απόφαση έρχεται μετά από αίτηση του αυστριακού Sky και της δημόσιας αυστριακή τηλεόρασης ORF, και προηγείται αντίστοιχης απόφασης που θα ληφθεί αργότερα από τα αυστριακά δικαστήρια.
Οι συνδρομητικές πλατφόρμες είναι υποχρεωμένες να παραχωρούν στιγμιότυπα στους γενικής φύσεως ενημερωτικούς σταθμούς.Το τίμημα πρέπει να είναι χαμηλό, τα στιγμιότυπα όμως δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 90’’ με υποχρεωτική αναγραφή της πηγής προέλευσης και να μεταδίδονται, μόνο, σε ειδησεογραφικά προγράμματα.
Ο Όμιλος Forthnet στήριξε ενεργά την πρωτοβουλία της Super League να διοργανώσει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ως χορηγός επικοινωνίας κάλυψε ζωντανά τις εργασίες του συνεδρίου οι οποίες είναι πλέον διαθέσιμες στο www.novasports.gr και στο site της Superleague www.superleaguegreece.net.
http://www.weeklytelecom.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You