Φάρσα η είδηση περί υποχρεωτικού τσιπ στην Ιταλία

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της εναλλακτικής ενημέρωσης που μας ανοίγουν δουλειές τις τόσο δύσκολες μέρες, γιατί δεν έχουμε. Τρέχουμε από πίσω να αποκαταστήσουμε την αλήθεια ενόσω εκείνοι κερδίζουν κλικς για τις διαφημίσεις τους

Το άρθρο με τον βαρύγδουπο τίτλο «Το Μικροτσίπ υποχρεωτικά εντός δύο ετών στην Ιταλία.Επομένως είναι σύντομα και εδώ πραγματικότητα!!!»είναι προϊόν φάρσας, το οποίο αφού ανακυκλώθηκε περιορισμένα στην Ιταλία, τώρα κάνει θραύση ανάμεσα στους μπλόγκερς του copy – paste που επιδίδονται σε αγώνα δρόμου ποιος θα έχει τα περισσότερα κλικς.

Ιδού και η απάντηση του clessidraΣτιγμιότυπο 2015-07-27, 3.55.21 μ.μ.

Πρωτοδημοσιεύτηκε σαν φάρσα στο “Il Matto Quotidiano” το οποίο έχει τώρα απενεργοποιήσει και το λινκ: Clicca su questo spazio

Η ζημιά που προκαλείται στην αξιοπιστία των ΜΕΕ με τα ανεύθυνα δημοσιεύματα για ίδιους σκοπούς είναι τεράστια και θα μας αναγκάσουν να δημιουργήσουμε και πάλι μια μαύρη λίστα ιστολογίων που κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση παραποιούν την αλήθεια και το δικαίωμα στη σωστή ενημέρωση.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και το μόνο που μας χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι περισσότερες ψευδαισθήσεις από τις ήδη υπάρχουσες.

http://nea.allnewz.gr

Recommended For You