Από στούντιο …Mega το σήμα της νέας ΕΡΤ

Από χθες το βράδυ 9 Ιουλίου στις συχνότητες της ΕΡΤ βγαίνει κάρτα με τίτλο Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση και ήχους κλασικής μουσικής. Το σήμα, σύμφωνα με πληροφορίες των τεχνικών της ΕΡΤ που παραμένουν στο ραδιομέγαρο βγήκε από τα στούντιο Ελμετζόγλου στην Παιανία, στα οποία μετέχουν  με ποσοστό 50% τα συγκροτήματα ΔΟΛ και Μπόμπολα, δηλαδή δυο από τους βασικούς μετόχους του Mega.
Και ενώ στη Βουλή συνεχιζόταν χθες η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ίδρυση της ΝΕΡΙΤ σε υψηλούς τόνους από την αντιπολίτευση, η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει ένα μεταβατικό καθεστώς  λειτουργίας με τη συνδρομή του ΟΤΕ, μιας ιδιωτικής εταιρείας και της Digea η οποία ανέλαβε να κάνει την πολυπλεξία προσωρινά. Στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης, βρίσκεται ένας σκηνοθέτης πρώην σύμβουλος στην ΕΡΤ ενώ το εγχείρημα είχε ισχυρή προστασία αστυνομικών δυνάμεων έξω από τα στούντιο.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από τη δική τους πλευρά καλούν την ύστατη στιγμή τον υφυπουργό ΕΡΤ Παντελή Καψή να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να μην βγάλει «πειρατική» κυβερνητική τηλεόραση στον αέρα.
http://www.digitaltvinfo.gr

Recommended For You