27 συμβουλές digital marketing για κοινωνικούς επιχειρηματίες

imagesΗ ομάδα του Impact Hub Athens με βάση την εμπειρία της στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, συγκέντρωσε και παρουσιάζει μερικές πολύτιμές συμβουλές. Διαβάστε, λοιπόν, τι έχουν να σας προτείνουν μέσα από 27 digital marketing tips!

Χτίζοντας, μία σωστή digital στρατηγική για την επιχείρηση σου, μπορεί να ακούγεται χρονοβόρο, μη αναγκαίο και περίπλοκο. Το Digital Marketing μπαίνει τελευταίο στη λίστα του πλάνου επικοινωνίας σου και συχνά περιορίζεται σε ένα απλό προφίλ στο Facebook.

Έχεις τόσα πολλά να κάνεις, τόση πίεση να δημιουργήσεις το ιδανικό επιχειρηματικό πλάνο για την επιχείρηση σου, τόσο άγχος να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες για να εξασφαλίσεις τη βιωσιμότητα του έργου σου και όλα αυτά -τις περισσότερες φορές- έχοντας μία πολύ μικρή ομάδα να σε υποστηρίξει.

Ξέρω ότι σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να προσπαθήσω να σε πείσω γιατί η εικόνα που δίνουμε προς τα έξω είναι ένα από ποιο σημαντικά βήματα για να κάνουμε την επιχείρηση μας να ανθίσει. Ίσως περίμενες μία παρουσίαση γεμάτη infographics και νούμερα ή έναν πομπώδη λόγο γεμάτο οικονομικές και μαρκετινίστικες ορολογίες… αλλά ας αφήσουμε αυτή τη δουλειά στους παθιασμένους εμψυχωτές και ας επικεντρωθούμε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: μία λίστα με όλα τα απαραίτητα tips που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις την εικόνα της επιχείρησης σου, χωρίς να πελαγώσεις. … διαβάστε εδώ την συνέχεια

Recommended For You