Δωρεάν παροχές από τις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες

Θα το πήρατε κι εσείς ένα μήνυμα ενημερωτικό από την εταιρία που έχετε το κινητό σας τηλέφωνο. Το μήνυμα ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως είτε πρέπει να κάνετε κάτι για να ενεργοποιήσετε την προσφορά, είτε τη δίνουν αυτό ματα, για μια βδομάδα κατά κάποιο τρόπο θα έχετε δωρεάν επικοινωνία με φωνή ή μηνύματα προς όλα τα δίκτυα ή αρκετό διαθέσιμο χώρο για πλοήγηση στο internet μέσω του κινητού σας. Είναι το μόνο καλό μέσα σ’ αυτή τη σκοτινιά και τη δυσκολία που βιώνουμε όλοι, ο καθένας από τη δική του πλευρά…

Δωρεάν λοιπόν χρόνο ομιλίας, δωρεάν μηνύματα και επιπλέον χρόνο πλοήγησης στο Διαδίκτυο προσφέρουν στους συνδρομητές τους οι εταιρείες Cosmote, Vodafone, Ηellas Οnline και Wind έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά:

vodafoneΗ Vodafone και η Hellas Οnline ανακοίνωσαν πως παρέχουν από χθες

– Σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς όλους καθώς και 300 ΜΒ για χρήση έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

– Σε όλους τους συνδρομητές της hellas online, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου και

– σε όλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.
cosmote
Η Cosmote παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 400 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet. Η προσφορά ισχύει από χθές Πέμπτη στις 5 μ.μ. μέχρι και τις 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές καρτοκινητής ή καρτοσυμβολαίου. Σημειώνεται ότι η αποστολή του μηνύματος και η ενεργοποίηση της προσφοράς θα είναι δυνατή μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

windΗ Wind προσφέρει από την Πέμπτη 01/7 έως και τις 7 Ιουλίουσε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου WIND, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και συνδρομητές καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής WIND & Q 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1500 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet.

Η προσφορά ενεργοποιείται με δωρεάν γραπτό μήνυμα και ισχύει επίσης για όσους συνδρομητές WIND έχουν συνδυαστικά προγράμματα κινητής και σταθερής. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Αναλυτικές πληροφορίες για την ενεργοποίηση της προσφοράς είναι διαθέσιμες στo wind.gr, στη σελίδα της WIND στο Facebook (www.facebook.com/WindHellas) καθώς και στο 1260 (από κινητό WIND).

Αυτά, διότι πίσω από κάθε αναγκαίο, αν ψάξεις θα βρεις και ένα καλό…

πηγή

Recommended For You