15 προϊόντα και υπηρεσίες της Google που ίσως δε γνώριζες

Με περισσότερους από 60.000 εργαζόμενους η Google έχει τους πόρους να χτίσει ικανές υπηρεσίες που συμπληρώνουν τη μηχανή αναζήτησης και τις άλλες επιχειρήσεις της.

03872fd google

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο cool άλλα άγνωστα προϊόντα της:

Google Keep

Google Keep for mobile-970-80 google

Το Google Keep είναι μια φοβερή εφαρμογή σημειώσεων για desktop και κινητά. Ο φωτεινός και ωραίος σχεδιασμός του δημιουργεί ωραία αίσθηση για τις to-do λίστες σας και μπορείτε ακόμα και να βάλετε υπενθυμίσεις που θα ενσωματώνονται με το Gcal σας.

Gmail-ify

tumblr_inline_o2podvSGAs1tb4syx_540 google

Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε το email της Google μπορείτε να Gmail-ify τον Yahoo, Outlook ή Hotmail λογαριασμό σας προσθέτοντας όλα τα στοιχεία σχεδιασμού του Gmail χωρίς να αλλάξετε το email σας.

Δείτε πώς να έχετε όλα τα οφέλη του Gmail και στα άλλα e-mail σας!

Project Sunroof

google_project_sunroof google

Η Google ξεκίνησε το Project Sunroof στα τέλη του περασμένου χρόνου για να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να βάλουν στα σπίτια τους ηλιακούς. Βασισμένο σε χαρτογράφηση υψηλής εναέριας ανάλυσης και στις τοπικές καιρικές συνθήκες, το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν πόσα χρήματα θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν με τη μετάβαση σε ηλιακούς.

Timer

google-timer google

Μπορείτε να ορίσετε ένα χρονόμετρο στη Google και να ακούσετε μια ειδοποίηση όταν τελειώσει ο χρόνος γκουγκλάροντας οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και στη συνέχεια timer!

Google Sky

17-4 google

Το Google.com/sky σας επιτρέπει να εξερευνήσετε το σύμπαν χρησιμοποιώντας εικόνες από δορυφόρους της NASA , του Sloan Digital Sky Survey και του τηλεσκοπίου Hubble.

Google Ngrams

CNX3f7pU8AE0RU- google

Το Google Ngrams είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο που σας επιτρέπει να αναζητήσετε λέξεις σε 5,2 εκατομμύρια βιβλία που έχουν εκδοθεί μεταξύ 1500 και 2008, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς έχουν χρησιμοποιηθεί και αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Προφορά αριθμών

intimidated-by-huge-numbers-google-will-help-you-figure-out-how-to-pronounce-that-12-string-behemoth-if-you-type-english-after-it google

Δεν ξέρετε πως να προφέρετε μεγάλους αριθμούς στα αγγλικά; Η Google θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προφέρετε έναν μεγάλο αριθμό αν πληκτρολογήσετε «= english» μετά από αυτό.

Γραμματοσειρές

find-a-gorgeous-font-that-you-can-use-for-free-at-googlecomfonts google

Βρείτε πανέμορφες γραμματοσειρές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν στο Google.com/fonts.

Google-Microsoft-Yahoo ενώνουν τις δυνάμεις τους για πιο ασφαλή email

Google Scholar

3911 google

Ένα απίστευτο εργαλείο που καθιστά απίστευτα εύκολη την αναζήτηση πληροφοριών επαγγελματικά περιοδικά και εφημερίδες.
Google Art Project

vermeer google

Τσεκάρετε με αυτό το εργαλείο σούπερ φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης έργων τέχνης από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου!

Think with Google

Google_s-Think-Performance-Event-2012 google

Το ψηφιακό σκονάκι της Google για τους marketers όπου χρησιμοποιεί τα δεδομένα της για να συλλέξει ότι πιο σημαντικό στη βιομηχανία.

Πώς να πάρετε μια θέση εργασίας στη Google!

Google Trends

google_trends google

Τα trends εμφανίζουν τους όρους που αναζητήθηκαν κάθε μέρα πιο πολύ!

Panoramio

Panoramio google

To Panoramio συνδυάζει το Google Maps με προσωπικές φωτογραφίες ανθρώπων, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετήσουν τις εικόνες τους πάνω στις πραγματικές τοποθεσίες όπου ελήφθησαν.

Google Sound Search

song google

Ένα widget που δουλεύει σαν το Shazam για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τραγούδια που ακούτε και δεν ξέρετε το όνομα τους.

Build With Chrome

BfVVl0vIEAI8X7R google

Βγάλε ξανά το παιδί από μέσα σου και χτίσε με τουβλάκια lego!

Recommended For You