15 πράγματα που πρέπει να πετάξεις ΤΩΡΑ απ’το σπίτι σου!

Πάμε στοίχημα ότι αν ρίξεις μια φευγαλέα ματιά στο σπίτι σου, θα βρεις πράγματα που σίγουρα δεν τα θες και μάλλον ήρθε η ώρα να τα πετάξεις; Όσα περισσότερα διώξεις μακριά, τόσο το καλύτερο για τον χώρο σου. Μήπως τα παρακάτω σου λένε κάτι; Αν ναι, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

1. Αυτό το λικέρ που βρίσκεται στην κάβα του σπιτιού σου και μετράει ήδη πολλά χρόνια. Εντάξει μπορεί να το έχεις για ντεκόρ, γιατί για να το πιεις δεν υπάρχει περίτπωση, αλλά πλέον δεν προκαλεί ωραία αισθητική.

2. Τους φορτιστές παλιών κινητών στο συρτάρι σου. Διότι μπορεί το κινητό να μην λειτουργεί πλέον, ωστόσο να μην έχεις για καλό και για κακό φορτιστές; Να έχεις, αλλά κράτα μόνο ένα, για να μην σου πιάνουν και χώρο.

3. Παλιές συσκευές κινητών που δεν ανοίγουν πλέον. Ή μπορεί και να ανοίγουν αλλά μικρή σημασία έχει, μιας και δεν πρόκειται μεταξύ μας να τις χρησιμοποιήσεις και ποτέ. Γενικά δεν έχουν αξία, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τις κρατάς.

4. Παλιά περιοδικά που έχεις μαζέψει στην βιβλιοθήκη. Τι θα έλεγες αντί για αυτά στην θέση τους να τοποθετούσες βιβλία;

5. Πολλά καλώδια που δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύουν και δεν θυμάσαι και πόσο καιρό τα έχεις. Μπλε, κίτρινο, γκρι και γενικά ένας χαμός.

6. Καλλυντικά τελειωμένα. Καμία απολύτως χρησιμότητα.

7. Φάρμακα που έχουν λήξει εδώ και ένα χρόνο. Αλήθεια τώρα; Στα σκουπίδια όπως είναι.

8. Μικρά δείγματα από αρώματα. Ένας χαμός από τέτοια που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ εφ΄όσον τα έχεις παρατήσει εδώ και καιρό.

9. Φορέματα που πλέον δεν σου κάνουν. Ναι ξέρουμε ότι τα κρατάς σε περίπτωση που χάσεις αυτά τα 5 κιλά, ωστόσο όταν θα χάσεις σίγουρα θα αγοράσεις καινούριο, γι’αυτό δώστα κάπου αλλού.

10. Ξεχασμένα DVDs. Ας το παραδεχτούμε, δεν πρόκειται ποτέ να τα δεις όσο υπάρχει το Youtube και η Google.

11. Το βουρτσάκι της τουαλέτας που έχεις ξεχάσει να αλλάξεις.

12. Τα παλιά αθλητικά σου που πιάνουν μόνο χώρο πλέον. Επειδή σίγουρα δεν πρόκειται να τα φορέσεις, καλύτερα να τα δώσεις σε κάποιον που έχει ανάγκη.

13. Το make up που εδώ και ένα χρόνο έχει λήξει. Να ξέρεις ότι όλα τα καλλυντικά έχουν ημερομηνία λήξης και καλό είναι να μην τα βάζεις μετά από ένα διάστημα στο πρόσωπο σου.

14. Ρούχα που έχουν λεκέδες. Δεν βγήκαν όταν έπρεπε, δεν θα βγουν ούτε τώρα. Στα σκουπίδια.

15. Τις κάλτσες που έχουν τρύπες. Σιγά μην τις ράψεις, οπότε είναι μια καλή στιγμή να τις πετάξεις, δε νομίζεις;

Αρχική Σελίδα

Recommended For You