13 εικόνες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό φωτογραφίας Άγριας Φύσης 2017

Μία πεινασμένη αρκτική αλεπού, δύο φώκιες που παίζουν στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής, ένα πολύχρωμο πτηνό και δύο παιχνιδιάρικες αρκούδες είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες στιγμιότυπα που κατέγραψαν με τις κάμερες τους φωτογράφοι και ερασιτέχνες απ’ όλο τον πλανήτη και αποδεικνύουν την απίστευτη ομορφιά αλλά και το δράμα του φυσικού κόσμου. Οι εικόνες του διαγωνισμού Wildlife Photographer of the Year αποτελούν την τέλεια υπενθύμιση γι’ αυτά.

Υδάτινο γυμναστήριο, Laurent Ballesta (Γαλλία). Μια μητέρα βάζει το μικρό της στα παγωμένα νερά της ανατολικής Ανταρκτικής στις αρχές της άνοιξης. Οι δυο τους γλιστρούν αβίαστα στα παγωμένα νερά.

Πριν λίγες μέρες επιλέχθηκαν 100 φωτογραφίες του φετινού διαγωνισμού από τις 50.000 και πλέον συμμετοχές από 92 συνολικά χώρες. Οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 17 Οκτωβρίου και θα εκτεθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου από τις 20 Οκτωβρίου 2017 μέχρι την άνοιξη του 2018. Παρουσιάζουμε μια μικρή επιλογή από τις επικρατέστερες. Πηγή: www.lifo.gr

 

Recommended For You