Σε δημοπρασία props από «Τα Φιλαράκια» – Από στολές μέχρι αντίγραφο του διάσημου καναπέ

Η Warner Bros. TV με το Prop Store ένωσαν τις δυνάμεις τους για την Giving Tuesday, δίνοντας την ευκαιρία σε φανς και συλλέκτες των Friends να αποκτήσουν μερικά από τα πιο θρυλικά props, ανάμεσά τους ρούχα και αντικείμενα της διάσημης σειράς.

Με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την πρεμιέρα της σειράς, τα props θα βγουν σε δημοπρασία στις 3 Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στο The Trevor Project, τον μεγαλύτερο οργανισμό για την αποτροπή αυτοκτονιών της νεολαίας LGBTQ.

Στα κομμάτια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ρούχα που φόρεσαν οι «Μόνικα» Κόρτνεϊ Κοξ, «Ρέιτσελ» Τζένιφερ Άνιστον και «Φοίβη» Λίζα Κούντροου, ο αγαπημένος πιγκουίνος Hugsy του «Τζόι» Ματ Λε Μπλανκ, ένα αντίγραφο της στολής αρμαντίλο που είχε φορέσει ο «Ρος» Ντέιβιντ Σουίμερ, το ξύλινο κανό των Τζόι και Τσάντλερ και πολλά ακόμη.

«Το Prop Store είναι κατενθουσιασμένο με την συνεργασία με την Warner Bros για την δημοπρασία μερικών εκπληκτικών αντικειμένων από όλες τις δέκα σεζόν των Friends. Η σειρά μάς χάρισε τόσο γέλιο όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά και συνεχίζει να διασκεδάζει και να εμπνέει φανς σε όλο τον κόσμο. Είναι τιμή μας που μπορούμε να διαθέσουμε μερικά τόσο απίθανα αυθεντικά κομμάτια, όπως ο πιγκουίνος του Τζόι, αλλά και ακριβή αντίγραφα, όπως η στολή αρμαντίλο, ο καναπές του Central Perk, όλα από το τμήμα με τα props της Warner Bros», δήλωσε ο Μπράντον Άλιντζερ από το Prop Store.

Αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα βγουν σε δημοπρασία:

Η βιντεοκασέτα «Buffay the Vampire Layer» της Ούρσουλα, δίδυμης αδερφής της Φοίβης, με τιμή εκτίμησης 1.500-2.000 δολάρια.

Η πρόσκληση για τον γάμο της Μόνικα και τους Τσάντλερ εκτιμάται στα 1.000-1.500 δολάρια.

Το αντίγραφο της γαλοπούλας με το φέσι και τα κίτρινα γυαλιά εκτιμάται πως θα πουληθεί για 2.000-3.000 δολάρια.

Το αντίγραφο τους διάσημου καναπέ του Central Perk εκτιμάται στα 6.000-8.000 δολάρια.

Το αντίγραφο από το κοστούμι «αρμαντίλο» του Ρος εκτιμάται στα 10.000-15.000 δολάρια.

Η Τζένιφερ Άνιστον aka Ρέιτσελ Γκριν είχε βάλει κάποια στιγμή αυτό το φόρεμα, που εκτιμάται να πιάσει 2.000-3.000 δολάρια.

Ο λούτρινος πιγκουίνος του Τζόι, με τον οποίο κοιμόταν μαζί το βράδυ, εκτιμάται πως θα πουληθεί μεταξύ 1.000-1.500 δολαρίων.

Η «Μόνικα» Κόρτνεϊ Κοξ είχε φορέσει αυτό το σύνολο κάποια στιγμή στη σειρά

Ακριβές αντίγραφο από την ψεύτικη κορνίζα πάνω στην μωβ πόρτα του διαμερίσματος της Μόνικα, με τιμή εκτίμησης 2.000-3.000 δολάρια.

Το ξύλινο κανό των Τζόι και Τσάντλερ (Ματ Λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι» εκτιμάται πως θα πουληθεί μεταξύ 4.000-6.000 δολαρίων.

Recommended For You