Πώς τέσσερις φίλοι δημιούργησαν την πρώτη Μικροζυθοποιία της Θεσσαλονίκης

imagesΗ Άλη είναι η μπύρα που παράγει η πρώτη Μικροζυθοποιία της Θεσσαλονίκης. Πώς τέσσερις φίλοι κάνουν το όνειρο για φρέσκια μπύρα, πραγματικότητα.
Το μικρό δεν είναι μόνο όμορφο, για να θυμηθούμε το best seller του Ε.Φ. Σουμάχερ, αλλά μπορεί να είναι, και είναι, γευστικό, αρωματικό, μια φρέσκια πρόκληση για τους ουρανίσκους μας, όπως στην περίπτωση της Άλη, της μπύρας που παράγει μία παρέα φίλων, νέων επιχειρηματιών, στη πρώτη μικροζυθοποιία της Θεσσαλονίκης.
Το όνομα ξαφνιάζει, όπως και η απόφαση της Λίνας, του Αντώνη, του Θωμά και του Νίκου, τεσσάρων νέων επιστημόνων, να αφήσουν τις καριέρες που είχαν αρχίσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να στήσουν τη δική τους επιχείρηση και να τολμήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, βάζοντας σε πράξη τις γνώσεις, την εξειδίκευσή τους και την εμπειρία τους. Αυτό όμως που ξάφνιασε ακόμη πιο ευχάριστα, γιατί φυσικά όλοι και όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται, είναι η Άλη, η μπύρα που άρχισαν να παράγουν μόλις φέτος το Φλεβάρη, έχοντας προηγουμένως βάλει πάμπολλες ώρες δουλειάς για να στήσουν στους χώρους ενός παλιού μηχανουργείου, στη ΒΙΠΕ Σίνδου, το δικό τους μικροζυθοποιείο. … διαβάστε εδώ την συνέχεια

Recommended For You