Δροσερό καφεδάκι σε λίμνες και πάρκα στην Αθήνα –

Σε λίμνες με φόντο μπλε και σε δροσερά πάρκα απολαμβάνουμε τα ωραιότερα καφεδάκια σε φόντο φυσικό. Ανάσες δροσιάς και βλέμματα στο πράσινο και το μπλε προσφέρουν απλόχερα καφέ που φιλοξενούνται σε πάρκα και λίμνες της Αθήνας. Επιλέγουμε τα αγαπημένα μας για καφεδάκι, ελαφριά γεύματα αλλά και ποτάκι στο… τσακίρ κέφι.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Το καφέ της υπέροχης λίμνης ανοίγει από τις 9.00 το πρωί για να μας φιλοξενήσει στα τραπεζάκια του με θέα τους επιβλητικούς βράχους και το όμορφο φυσικό τοπίο. Σερβίρει και ελαφριά γεύματα ή σνακ σε περίπτωση που πεινάσουμε ενώ αν θέλουμε να συνδυάσουμε το καφεδάκι με βουτιά στη λίμνη, το κόστος είναι 10€ τις καθημερινές και 11€ τα σαββατοκύριακα.Fragma στη Λίμνη

Μαραθώνας

Ένα τοπίο – χάρμα οφθαλμών, μια λίμνη με άφθονο μπλε, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το άφθονο πράσινο, και ένα καφέ ακριβώς εκεί που πρέπει τοποθετημένο, ώστε να τα απολαύσετε όλα τα παραπάνω. Τραπεζάκια με πανοραμική θέα, στα οποία σερβίρονται ανάλογα την ώρα καφέδες, σνακ, ροφήματα, ποτά και νόστιμες γεύσεις. Επισκεφθείτε το νωρίς το απόγευμα για να απολαύσετε το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Το Central Park Cafe στο ΚΠΙΣΝ

Στην καρδιά του δημοτικού πάρκου αναψυχής της Καλλιθέας, το Central Park καφέ δίπλα στην πισίνα, σερβίρει καφεδάκι, σπιτικές πίτες, ελαφριά γεύματα και λαχταριστά γλυκά σε ένα σούπερ σκηνικό. Ο καφές τους κόβεται στο κατάστημα και μοσχοβολάει, ενώ για μια κολασμένη γλυκιά αμαρτία οφείλετε να ενδώσετε στα λαχταριστά βαφλάκια με παγωτό.

Το Hide Park Café στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου

Ιδανικό για οικογένειες, το Hide Park στο μεγάλο πάρκο της Νέας Ερυθραίας εγγυάται άφθονη διασκέδαση για τα πιτσιρίκια: εγκατάσταση αναρρίχησης, παιδική χαρά, ομαδικά παιχνίδια, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, αυτοκινητάκια και πάρκο για skate θα τα κρατήσουν απασχολημένα ενώ εσείς απολαμβάνετε το καφεδάκι ή το σνακ σας από τον πλούσιο κατάλογο.

Ο Άτταλος στο Πάρκο Ειρήνης

Στην καρδιά του καταπράσινου Πάρκου Ειρήνης, η θέα από τον Άτταλο κλέβει την παράσταση. Και μπορούμε να την απολαύσουμε ανεμπόδιστα από το café και το μπαρ, στα τραπεζάκια στην αυλή/τεράστια βεράντα που αγναντεύει την Αττική, σιγοπίνοντας τον καφέ μας από νωρίς το πρωί ή τσουγκρίζοντας τα ποτά μας αργότερα.

Το καφέ στο Πάρκο Ελευθερίας

Σε ένα από τα πιο πράσινα σημεία της πόλης, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, μέσα στο κατάφυτο πάρκο Ελευθερίας, το ομώνυμο καφέ – εστιατόριο προσφέρει εκτός από βλέμματα στο πράσινο και ποικιλία γεύσεων και ροφημάτων για τους ουρανίσκους μας. Πέρα από καφεδάκι, εδώ δοκιμάζουμε μεσογειακές γεύσεις αλλά και βραδινό ποτό ή δροσιστικά κοκτέιλ.

πηγή: www.in2life,gr

Recommended For You