Δελτίο Καιρού για Τετάρτη 7/5/2025

Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Θα υπάρχουν όμως και περίοδοι ηλιοφάνειας. Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 26, στη Θεσσαλία από 15 έως 30, στην Ήπειρο από 13 έως 29, στην Ανατολική Στερεά από 14 έως 31, στην υπόλοιπη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 16 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 29, στις Κυκλάδες από 13 έως 27, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 24, και στην Κρήτη από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες αλλά και περίοδοι ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Discover more from World Reader's Digest

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Recommended For You

Discover more from World Reader's Digest

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading