Ανάμνηση του Θανάτου του Ιησού Χριστού

Σας προσκαλούμε από καρδιάς να παρευρεθείτε μαζί μας στην επέτειο του θανάτου του Ιησού Χριστού. Βρείτε την κοντινότερη σε εσάς τοποθεσία.

Βρείτε μια Τοποθεσία Κοντά Σας

«Θα Είσαι Μαζί μου στον Παράδεισο» Πώς θα εκπληρωθεί αυτή η υπόσχεση;

images

Λίγες ώρες προτού πεθάνει, ο Ιησούς διαβεβαίωσε τους πιστούς αποστόλους του ότι θα ήταν μαζί του στην ουράνια Βασιλεία του. (Λουκάς 22:28-30) Αργότερα, υποσχέθηκε σε έναν καταδικασμένο κακοποιό: «Θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο». (Λουκάς 23:43) Πώς θα βγουν αληθινά αυτά τα λόγια;

Η εκπλήρωση και των δύο υποσχέσεων είναι εφικτή επειδή ο Ιησούς παρέδωσε τη ζωή του για όλους τους ανθρώπους, ακόμη και για αμαρτωλούς όπως εκείνος ο κακοποιός. Η θυσία του Ιησού ήταν τόσο ζωτικής σημασίας ώστε έδωσε στους ακολούθους του την εντολή να τηρούν την ανάμνησή της.—Λουκάς 22:19, 20.

Φέτος, η επέτειος του θανάτου του Ιησού θα είναι την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σάς προσκαλούν να παρευρεθείτε μαζί τους εκείνη την ημέρα στην τήρηση της Ανάμνησης που θέσπισε ο Ιησούς. Εκεί θα εξηγηθεί πώς μπορεί ο θάνατος του Ιησού να ωφελήσει εσάς και την οικογένειά σας.

Μάρτυρες του Ιεχωβά καλωσορίζουν επισκέπτες στην Ανάμνηση του θανάτου του Χριστού

Πρόσκληση

«Εξακολουθήστε να το κάνετε αυτό σε ανάμνησή μου». (Λουκάς 22:19) Ο Ιησούς έδωσε εντολή να τηρούμε την επέτειο του θανάτου του, και κάθε χρόνο εκατομμύρια άτομα παρευρίσκονται σε αυτή τη σημαντική περίσταση μαζί με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτή τη σημαντική εκδήλωση μαζί μας. Για να βρείτε μια τοποθεσία κοντά σας, επιλέξτε ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ > ΑΝΑΜΝΗΣΗ.

πηγή

Recommended For You