Το μετρό μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή για λίγες ημέρες!

imagesΤους πρώτους καλλιτέχνες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα “Metrostages” υποδέχεται από αύριο η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς.

Μουσικές, θεατρικές και χορευτικές εκδηλώσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας θα φιλοξενηθούν έως και το ερχόμενο Σάββατο στο δίκτυο του μετρό, μετατρέποντας τους σταθμούς σε «σκηνές» τέχνης και πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα “MetroStages”, το οποίο και έτυχε θερμής υποδοχής, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 400 μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα, ξεκινά να λειτουργεί αρχικά στους σταθμούς «Σύνταγμα», «Ομόνοια», «Μοναστηράκι» και «Πειραιάς», με στόχο να επεκταθεί σύντομα και σε άλλους σταθμούς του δικτύου της ΣΤΑ.ΣΥ.

Υπενθυμιζεται, πως η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται από την Επιτροπή της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. τηρώντας αυστηρά τη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης των αιτήσεων.

Στο “Metrostages” μπορούν να συμμετάσχουν καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών που ασχολούνται με τη μουσική, το τραγούδι, το θέατρο, τα εικαστικά ή τη φωτογραφία και επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο επιβατικό κοινό.

Κάθε καλλιτεχνική δημιουργία θα παρουσιάζεται σε οριοθετημένα σημεία των σταθμών, που η ΣΤΑ.ΣΥ. έχει επιλέξει και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να συνεχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσα από την ιστοσελίδα www.metrostages.gr.

Πηγή: http://www.skai.gr

Recommended For You