Τον Μάιο Διεξάγεται η Πρώτη από τις Περιφερειακές Συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2015

imagesΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Στις 22 Μαΐου θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες η πρώτη από μια σειρά συνελεύσεων των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2015. Οι Περιφερειακές Συνελεύσεις με θέμα «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα διεξάγονται σε όλο τον κόσμο μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Πριν από κάθε συνέλευση, οι Μάρτυρες της εκάστοτε περιοχής θα διεξαγάγουν μια εκστρατεία διάρκειας τριών εβδομάδων για να προσκαλέσουν το κοινό να παρακολουθήσει το πρόγραμμα δωρεάν.

«Το θέμα της φετινής συνέλευσης τονίζει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι μια παγκοσμίως γνωστή προσωπικότητα και αποτελεί θετικό πρότυπο για όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία, την καταγωγή και την κουλτούρα τους», λέει ο Τζ. Ρ. Μπράουν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τα παγκόσμια κεντρικά γραφεία τους στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. «Πιστεύουμε ότι όλοι θα απολαύσουν τον νέο τρόπο παρουσίασης σημαντικών γεγονότων της ζωής του Ιησού. Το φετινό πρόγραμμα θα μας αγγίξει ακόμη περισσότερο, καθώς περιλαμβάνει συναρπαστικά βίντεο με βαθιά νοήματα, τα οποία θα μας δείξουν πώς μπορούμε να ωφεληθούμε αν μιμούμαστε τον Ιησού στην καθημερινή μας ζωή».

Οι ακριβείς ημερομηνίες και τοποθεσίες διεξαγωγής των Περιφερειακών Συνελεύσεων για το 2015 με θέμα «Να Μιμείστε τον Ιησού!» έχουν αναρτηθεί στο jw.org, τον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να αποταθούν για περισσότερες πληροφορίες στο πλησιέστερο γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά, το οποίο θα τους δώσει το όνομα ενός εκπροσώπου τύπου σε περίπτωση που επιθυμούν να κάνουν κάποιο σχετικό ρεπορτάζ.

  • Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
  • Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: J. R. Brown, τηλ. +1 718 560 5000
  • Ελλάδα: Μπάμπης Ανδρεόπουλος, τηλ. +30 210 619 7630

πηγή

Recommended For You