Την Δευτέρα πιστώνονται τα χρήματα στην κάρτα αλληλεγγύης

imagesΤην Δευτέρα πιστώνονται τα χρήματα στην κάρτα αλληλεγγύης σίτισης σε 145.330 δικαιούχους ενώ την ίδια ημέρα θα λάβουν το επίδομα ενοικίου και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τα μισθώνουν σε δικαιούχους του προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δύο αποφάσεις που έχουν στην διάθεση τους τα dikaiologitika.gr εγκριθηκε πριν από δύο ημέρες απο την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου τη μεταφορά πίστωσης € 2.424.864,49 ως τέταρτη δόση του επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» όπου και θα καταβληθεί σε 19.443 δικαιούχους του προγράμματος εκ του συνόλου των 30.575 (τριάντα χιλιάδων πεντακοσίων εβδομήντα πέντε) δικαιούχων

Η απόφαση αναφέρει ότι η πίστωση θα γίνει την Δευτέρα 21.12.2015.

Παράλληλα εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 16.297.480,00 € ως έκτη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης (“Αλληλεγγύης”), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται σε 145.330 δικαιούχους. Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο – Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα. Η πίστωση πάντα σύμφωνα με την απόφαση θα γίνει επίσης στις 21/12/2015.

Να αναφέρουμε ότι η απόφαση αναφέρετε στην πίστωση στον ειδικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας και όχι στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Είθισται την ίδια ημέρα να πιστώνονται από την τράπεζα τα χρήματα και στους δικαιούχους.

Recommended For You