Συνέλευση Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Θεσσαλονίκη

imagesΣτην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 09 & 10 Απριλίου 2016 η 2η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά με θέμα: «ΝΑ ΜΙΜΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ»

Το θέμα αυτής της συνέλευσης η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους βασίζεται στα λόγια του αποστόλου Παύλου τα οποία είναι καταγραμμένα στην προς Εφεσίους επιστολή και βασίζεται στο εδάφιο –Εφεσ. 5:1.

Το πρόγραμμα θα δείξει πώς μπορούμε να ωφεληθούμε μιμούμενοι την πιο εξέχουσα προσωπικότητα του σύμπαντος, τον Ιεχωβά Θεό. Θα δείξει τα οφέλη που προκύπτουν από το να εφαρμόζουμε τις αρχές της Αγίας Γραφής στη ζωή μας καθώς αυτό μπορεί να βελτιώσει την οικογενειακή μας ζωή, να ενισχύσει τον αυτοσεβασμό μας και να συμβάλει σε μια καλύτερη κοινωνία. Πάνω από όλα θα τονίσει το προνόμιο να έχει και να απολαμβάνει κάποιος καλές σχέσεις με το Θεό. Το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες όλων, νεαρών, ηλικιωμένων και φυσικά των οικογενειών. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά της Δυτικής Θεσσαλονίκης, προσκαλούν άτομα κάθε ηλικίας να παρευρεθούν.

Στις 15:10 μ.μ. του Σαββάτου και στις 11:30 το πρωί της Κυριακής θα υπάρξει βάφτισμα νέων μαθητών. Επίσης, στις 17:00 μ.μ. το Σάββατο και στις 13:20 μ.μ. αντίστοιχα την Κυριακή θα εκφωνηθεί η δημόσια ομιλία με θέμα: «Πώς βλέπει ο Θεός τη Θρησκεία;»

Ο τόπος διεξαγωγής της συνέλευσης είναι ο Χώρος Συνέλευσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Θεσσαλονίκη στο ύψος της Περιφερειακής Οδού στην γέφυρα της Σταυρούπολης.

Λεωφόρος Λαγκαδά 349 – 351
Οι ώρες του προγράμματος είναι οι ακόλουθες:
 Το Σάββατο 13:10 μ.μ. – 20:00 μ.μ.
 Την Κυριακή 09:30 π.μ. – 16:20 μ.μ.

Recommended For You