Συνέλευση Περιοχής των Μαρτύρων του Ιεχωβά, «Διατηρήστε την Αγάπη σας για τον Ιεχωβά»

Χωρίς αμφιβολία, ζούμε σε έναν καιρό, που όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Θεός εξαπολύει την οργή του και τιμωρεί τους ανθρώπους με φυσικές καταστροφές!

Ας σκεφτούμε για λίγο, τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο. Σεισμοί, τυφώνες, σαρωτικές πλημμύρες με ανυπολόγιστες καταστροφές, φονικές επιδημίες και ασθένειες, τρομοκρατικές επιθέσεις, γενοκτονίες, πόλεμοι, πείνα και εξαθλίωση, οικονομική κρίση και τα επακόλουθά της, εξακολουθούν να βυθίζουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στην θλίψη, και στην απόγνωση.

Έτσι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, επιρρίπτουν την ευθύνη για όλα τα δεινά και τα παθήματα της ανθρωπότητας στον Θεό! Μάλιστα, πρόσφατα, μετά τον θάνατο 79 ατόμων από μια σαρωτική πλημμύρα στις Φιλιππίνες, ένας Καθολικός ιερέας δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ο Θεός θέλει να αφυπνίσει την πωρωμένη και αναίσθητη συνείδησή μας», κατηγορώντας έτσι άμεσα τον Θεό για αυτό το τόσο τραγικό γεγονός!

Ειλικρινά, πώς νιώθουμε, όταν διαβάζουμε ή ακούμε τέτοιου είδους δηλώσεις;

Ευθύνεται πραγματικά ο Θεός για ότι κακό συμβαίνει στον κόσμο;

Αλήθεια, πώς αισθανόμαστε, όταν κάποιο προσφιλές, πολύ αγαπητό μας πρόσωπο, κατηγορείται άδικα; Δεν υποκινούμαστε να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο, στην αποκατάσταση της καλής του φήμης και του καλού του ονόματος;

«Σας προσκαλούμε θερμά στη συνέλευση περιοχής των Μαρτύρων του Ιεχωβά, η οποία θα διεξαχθεί στη Μαλακάσα Αττικής (37ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας) την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, με θέμα: «Διατηρήστε την Αγάπη σας για τον Ιεχωβά».

Η συγκεκριμένη συνέλευση, θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με τον στοργικό ουράνιο Δημιουργό μας.

Οι διάφορες ομιλίες που θα παρουσιαστούν, θα τονίσουν πρακτικούς τρόπους και εισηγήσεις, μέσω των οποίων μπορούμε, όχι μόνο να διατηρήσουμε, αλλά και να αυξήσουμε την αγάπη μας, τον σεβασμό μας, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας, στον υπέροχο και άξιο της αποκλειστικής λατρείας και αφοσίωσής μας ουράνιο Πατέρα μας!

Συγκεκριμένα, θα δοθούν απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις, όπως:

  1. Ποια είναι η μεγαλύτερη εντολή που αναφέρεται στην Αγία Γραφή, σχετικά με τον Ιεχωβά Θεό, και γιατί είναι τόσο σημαντική για όλους τους αληθινούς Χριστιανούς;
  2. Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε, αλλά και να αυξήσουμε την αγάπη μας για τον Θεό, την πηγή της ζωής μας και τον δοτήρα κάθε καλού και τέλειου δώρου;
  3. Πώς μπορούν οι γονείς να διδάσκουν τα παιδιά τους, να αγαπούν, να τιμούν και να σέβονται τον Ιεχωβά Θεό, σε έναν καιρό που όχι μόνο βλασφημείται το άγιό Του όνομα, αλλά και αμφισβητείται η ύπαρξή του;
  4. Και πώς μπορούμε να εκδηλώνουμε έμπρακτα, ανυπόκριτη αγάπη για τους ομοπίστους μας, αλλά και να διδάσκουμε άλλους ανθρώπους, να γνωρίσουν τον Ιεχωβά Θεό, έναν στοργικό Θεό αγάπης, να μάθουν το θέλημά Του, να τον αγαπούν και να τον σέβονται, ως τον μεγαλειώδη Δημιουργό αυτού του θαυμάσιου σύμπαντος;

Το πρόγραμμα της Συνέλευσης θα αρχίσει στις 09.40 το πρωί της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου, και θα ολοκληρωθεί στις 3.55 το απόγευμα.

Ειλικρινά, θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε σε αυτή την αναζωογονητική και ευχάριστη περίσταση.»

Αναλυτικό το πρόγραμμα:
«Διατηρήστε την Αγάπη σας για τον Ιεχωβά!»—Ματθ. 22:37
Από την Υπηρεσία Ειδήσεων της Συνέλευσης
Βασίλης Δεδότσης

Recommended For You