Σε ποιούς άφησε τελικά την αμύθητη περιουσία του ο Τζορτζ Μάικλ

Στην οικογένειά του άφησε την περιουσία του ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων ο γνωστός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ και όχι στους πρώην συντρόφους του Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, όπως πολλοί πίστευαν.

Όπως αποκαλύφθηκε δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, η τελευταία επιθυμία του διάσημου τραγουδιστή ήταν να αφήσει τα πάντα στην οικογένειά του και μικρός μέρος αυτής σε κάποιους συνεργάτες του.

Διαχειριστής της περιουσίας ορίστηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μία αδελφή του, μιας και το μεγαλύτερο αυτής θα το μοιραστούν οι αδελφές του τραγουδιστή, Μέλανι και Γιόντα.

Ένα μικρότερο κομμάτι πηγαίνει στον πατέρα του Κυριάκο και τους πολύ στενούς φίλους του, καθώς και πρώην συνεργάτες του.

«Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και στις αδερφές του και σίγουρα θα μεριμνούσε γι’ αυτούς. Είναι επίσης, μια υπέροχη χειρονομία που σκέφτηκε κάποιους από τους στενούς φίλους του. Αλλά τελικά τα άφησε όλα να τα κανονίσει η Γιόντα. Ήξερε ότι εκείνη πάντα θα έκανε το σωστό», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Sun.

Recommended For You