Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα SMS στην Android συσκευή σας

Σε όλους έχει συμβεί. Το θέμα είναι όμως όχι ο πανικός, αλλά η λύση. Αν λοιπόν διαγράψατε κατά λάθος όλα τα SMS σας -ή ακόμη και ένα μόνο σημαντικό μήνυμα- θα πρέπει να δράσετε γρήγορα! Τα χαμένα μηνύματα μπορούν να ανακτηθούν, αλλά μόνο μέχρις ότου το τμήμα της μνήμης στο οποίο είχαν αποθηκευτεί να επανεγγραφεί από μια ενημέρωση μιας εφαρμογής, τη λήψη ενός αρχείου ή κάτι παρόμοιο. Έτσι, με τη βοήθεια του secnews.gr, πάμε να μάθουμε πώς να ανακτήσουμε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένων στο Android τηλέφωνό μας.

mobile

MobiKin Doctor for Android

Εάν χάσατε ή διαγράψατε τα μηνύματα κειμένου σας, τότε ο πιο γρήγορος τρόπος για να τα πάρετε πίσω είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που τα ανακτά γρήγορα. Το MobiKin Doctor για το Αndroid είναι ένα σύστημα που γρήγορα και αποτελεσματικά ανακτά όλα τα μηνύματα κειμένου σας.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου για το Android

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε ένα πρόγραμμα ανάκτησης μηνυμάτων κειμένου είναι η συμβατότητα και το MobiKin Doctor for Αndroid υποστηρίζει πάνω από 2.000 Αndroid μοντέλα. Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα HTC, Samsung, Motorola, LG, Sony, Asus και πολλά άλλα.

mobikin-doctor

Το MobiKin Doctor for Android είναι άψογο όσον αφορά την ανάκτηση μηνυμάτων κειμένου, αλλά έχει και τη δυνατότητα να ανακτήσει και άλλους τύπους πολύτιμων δεδομένων. Μπορείτε να χάσετε ή να διαγράψετε κατά λάθος επαφές, φωτογραφίες, ταινίες, μουσική, έγγραφα και πολλά άλλα. Μπορείτε να τα ανακτήσει στην αρχική τους μορφή και να τα τροποποιήσετε, όπως επιθυμείτε.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα πάντα, ώστε να έχετε πάντα ένα αντίγραφο στο PC ή στο Mac σας.

FonePaw Android Recovery

Το FonePaw Android Data Recovery μπορεί να ανιχνεύσει και να ανακτήσει τα διαγραμμένα ή χαμένα αρχεία από Android συσκευές μέσα από μια καθαρή και καλαίσθητη διεπαφή. Σε συνδυασμό με την ισχυρή ικανότητά του για ανάκτηση δεδομένων, υποστηρίζοντας πολλαπλές Αndroid OS εκδόσεις και συσκευές, είναι ένα δυνατό εργαλείο για την ανάκτηση των χαμένων δεδομένων σας.

Πώς να μη χάσετε ξανά κανένα μήνυμα κειμένου

Ίσως να πήρατε το μάθημά σας, ίσως και όχι. Αν θέλετε να αποφύγετε τον πανικό του ότι χάσατε τα μηνύματά σας και να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για να τα ανακτήσετε, όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για τα SMS μηνύματά σας τακτικά. Τα καλά νέα είναι, ότι παίρνει τόσο μόνο πέντε λεπτά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζεται SMS Backup & Restore. Είναι απλή, φαίνεται ωραία και λειτουργεί τέλεια: ότι ακριβώς χρειάζεστε για αυτού του είδους τη δουλειά. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες για το πώς λειτουργεί:

1. Αφού κατεβάσετε και το εγκαταστήσετε το SMS Backup & Restore, ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε την καρτέλα Backup.
2. Στη συνέχεια, επιλέξτε σε τι ακριβώς θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, τότε – αποφασιστικά – πατήστε Local backup and upload αν θέλετε να στείλετε το αντίγραφο ασφαλείας στο Google Drive, Dropbox ή σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
3. Κάντε την επιλογή σας από τη λίστα που εμφανίζεται και μετά πατήστε OK.

SMS-Backup-Restore

SMS-Backup-Restore-2

4. Για να επαναφέρετε αντίγραφα ασφαλείας των SMS μηνυμάτων σας, πατήστε Restore στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Στη συνέχεια, στη σελίδα Restore Backup, μπορείτε απλά να πατήσετε το όνομα του αντιγράφου ασφαλείας στη λίστα για να το επαναφέρετε (αν είναι τοπικά αποθηκευμένο).
5. Εάν το αντίγραφο ασφαλείας είναι αποθηκευμένο στο cloud, πατήστε το μενού (τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία) και έπειτα πατήστε Load from και επιλέξτε την υπηρεσία cloud στην οποία είναι αποθηκευμένο.

SMS-Backup-Restore-3

Υπάρχουν πολλές επιπλέον επιλογές στο SMS Backup & Restore, συμπεριλαμβανομένων και της προγραμματισμένης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και της προστασίας με κωδικό πρόσβασης. Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε πατώντας το εικονίδιο του μενού της αρχικής οθόνης της εφαρμογής και στη συνέχεια πατώντας το Preferences.

SMS-Backup-Restore-4πηγή

Recommended For You