Ο σκύλος της έφευγε από το σπίτι κάθε μέρα. Όταν ανακάλυψε που πάει, ράγισε η καρδιά της..

imagesΌταν η Ντίξι συνάντησε τον Ντάνι, οι γιατροί της είπαν ότι το μικρό παιδί είχε καθυστερημένη ανάπτυξη. Η μητέρα ήδη δύο υιοθετημένων παιδιών, δεν το σκέφτηκε καθόλου. Μόλις είδε το χαμόγελο του Ντάνι, ήξερε ότι έπρεπε να γίνει η μανούλα του. Ο Ντάνι μπορούσε να πει μόνο μικρές, μη ολοκληρωμένες φράσεις. Οι κινητικές του δεξιότητες ήταν λιγοστές και καθημερινά προσπαθούσε να εκπαιδευτεί στο να πηγαίνει μόνος του στην τουαλέτα.

Η Ντίξι και ο σύζυγός της, ο Έντουαρντ, πρόσφεραν στα παιδιά τους τα πάντα. Δηλαδή όχι εντελώς τα πάντα.. Αρνούνταν πεισματικά να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη τους επιθυμία. Να τους πάρουν σκύλο. Αλλά στη συνέχεια επενέβη η μοίρα. Η κοπέλα που έμενε ακριβώς δίπλα από το σπίτι τους, η Ντένι, ήταν εκπαιδεύτρια σκύλων. Η Ντένι εκπαίδευε σκύλους στο να αναζητούν και να εντοπίζουν αγνοούμενους ανθρώπους.

Εκείνη την εποχή η κοπέλα εκπαίδευε ένα πολύ όμορφο σκυλί, τη Σάκι. Κάπου τότε η Σάκι άρχισε να κάνει κάτι παράξενο. Σχεδόν κάθε μέρα, πήγαινε στην πίσω αυλή του σπιτιού και προσπαθούσε να περάσει τον φράχτη. Ώσπου μια μέρα το κατάφερε.

Ο σκύλος της έφευγε από το σπίτι κάθε μέρα. Όταν ανακάλυψε που πάει, ράγισε η καρδιά της..
Η Σάκι πήγε στην απέναντι πλευρά του δρόμου για να δει τον Ντάνι. Πήδηξε πάνω του και αυτός χαμογέλασε. Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή του Ντάνι άλλαξε.

Η Σάκι από τότε κάθε μέρα έβγαινε στην πίσω αυλή, πέρναγε το φράχτη και πήγαινε να δει τον αγαπημένο της Ντάνι. Ήταν σαν να ήξερε ότι ο Ντάνι την είχε πραγματικά ανάγκη.

Η πρώτη ολοκληρωμένη, σωστή φράση που είπε ποτέ ο Ντάνι ήταν: «Είμαι ο μπαμπάς της Σάκι». Δεν πέρασαν πολλές μέρες και ο Ντάνι να αρχίσει να μιλάει κανονικά, να πηγαίνει μόνος του τουαλέτα και να πετάει τη μπάλα.

Μέχρι που μια μέρα η Σάκι ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της και έπρεπε να πάει να προσφέρει τη βοήθεια της σε μια οργάνωση διάσωσης, πολύ μακριά από το σπίτι του Ντάνι. Η Ντίξι, που ένιωθε ανείπωτη χαρά αλλά και ευγνωμοσύνη για την ανέλπιστη πρόοδο του γιου της, παρακάλεσε την Ντένι να ζητήσει από τον οργανισμό να κρατήσει την Σάκι. Η οργάνωση είπε όχι.

Η Ντένι τους είπε ότι θα πρέπει να έρθουν οι ίδιοι στο σπίτι της και να δουν από κοντά πόσο άλλαξε τη ζωή του μικρού αγοριού η Σάκι. Κάποιοι αντιπρόσωποι της οργάνωσης όντως ήρθαν, είδαν και αποφάσισαν:

Η Σάκι και ο Ντάνι θα παραμείνουν για πάντα μαζί..

Παρακολουθήστε το όμορφο βίντεο:

Recommended For You