Ο πρώτος γάμος ανάμεσα σε ρομπότ έλαβε χώρα (που αλλού;) στην Ιαπωνία!

imagesΟι Ιάπωνες για μία ακόμη φορά απέδειξαν τα υψηλά επίπεδα τρέλας που κουβαλούν πάνω τους, καθώς 100 και πλέον άτομα συγκεντρώθηκαν σε μία ειδική αίθουσα στο Tokyo για να δουν από κοντά τα ρομπότ Frois και Yukirin να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και ακόμη στο τέλος της διαδικασίας να δίνουν ένα… γαμήλιο φιλί. Κάθε «καλεσμένος» πλήρωσε περίπου 81 δολάρια για να παρευρεθεί στο μεγάλο event.

Ο γαμπρός ήταν ο «τενεκεδένιος» Frois και η νύφη ήταν η Yukirin, ένα ανθρωποειδές ρομπότ που σχεδιάστηκε με βάση την διάσημη ποπ σταρ της Ιαπωνίας, Yuki Kashiwagi. Τον ρόλο του «παπά» ή του υπεύθυνου της τελετής (εάν προτιμάτε) έπαιξε το γνωστό ρομπότ Pepper, το οποίο με το που τέθηκε στην κυκλοφορία έγινε πραγματικά ανάρπαστο!

Η τελετή φυσικά είχε τα πάντα όπως κάθε παραδοσιακό γαμήλιο γλέντι (μουσική, χορό και κοπή τούρτας) και από ότι φαίνεται οι επισκέπτες το διασκέδασαν και με την ψυχή τους. Δείτε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση από την… τελετή και θα καταλάβετε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στους… Ιάπωνες!

πηγή

Recommended For You