Ο πιο δυνατός καφές του κόσμου

Νιώθεις ότι οι συνηθισμένοι καφέδες δεν αρκούν για να ξυπνήσεις το πρωί ή στη διάρκεια της μέρας; Αν είσαι λάτρης της καφεΐνης, τότε μια αμερικανική εταιρεία σου δίνει τη λύση και ειδικότερα ο καφές Death Wish.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος καφές είναι ο πιο δυνατός οργανικός καφές που υπάρχει με καφεΐνη 200%, δηλαδή περισσότερη απ’ οποιοδήποτε άλλον κλασικό καφέ!

pio-dynatos-kafes-deathwish (2)

Αν σκεφτεί κανείς ότι μια κούπα γαλλικού καφέ έχει 120mg καφεΐνης και ένας μικρός εσπρέσσο έχει έως 50 mg καφεΐνης, ο Death Wish σε μια μόνο κούπα έχει το απίστευτο 520 mg καφεΐνης, μια ποσότητα που ξυπνάει και ταύρο!

pio-dynatos-kafes-deathwish (1)

Ο καφές που πωλείται σε συσκευασία 450 γραμμαρίων, καλλιεργείται βιολογικά και αποτελείται από μαύρους καβουρδισμένους κόκκους Arabica, οι οποίοι έχουν βγάλει όλη τους την καφεΐνη. Η εταιρεία εξηγεί ότι όσο πιο πολύ ψήσεις τους κόκκους του καφέ τόσο πιο πολύ απελευθερώνεται η καφεΐνη.

pio-dynatos-kafes-deathwish (3)

Ο καφές πωλείται και μέσω του Amazon και μάλιστα η εταιρεία είναι πρόθυμη να επιστρέψει τα χρήματα σε όποιον δε μείνει ευχαριστημένος. Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες του Amazon που τον έχουν δοκιμάσει φαίνονται ευχαριστημένοι και για τη γεύση και για την απόδοση του.

Πηγή: zougla.gr

Recommended For You