Ο ΔΑΑ γίνεται το 1ο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger!

imagesΜε στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καινοτομεί διεθνώς στον αεροδρομιακό χώρο και προωθεί μια νέα εφαρμογή, το “ATH Messenger”: χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης).

Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του!

Για τη λειτουργία του «ATH Messenger», έχει δημιουργηθεί  σελίδα πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες για το «ATH Messenger» θα βρείτε στο βοηθό περιήγησης Help Guide.

” ATH Free WIFI “

Δωρεάν και Απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο!

Πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και με διαρκή δέσμευση για παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες και στους επισκέπτες στο πιο υψηλό επίπεδο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει πλέον στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου μέσω του δικτύου του «ATH Free»!

Για τη χρήση του Wi-Fi αεροδρομίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103530000 ή να αποστείλετε email στο airport_info@aia.gr.

 http://www.epixeiro.gr

Recommended For You