Ο άνθρωπος που έγινε παπαγάλος εξηγεί γιατί πήρε τη μεγάλη απόφαση

Ο Τεντ Ριτσαρντς λατρεύει τους παπαγάλους. Για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι τόσο παθιασμένος μαζί τους που έχει προβεί σε αισθητικές παρεμβάσεις ούτως ώστε να τους μοιάζει.

Αν νομίζει κανείς πως υπερβάλω, ας διαβάσει με προσοχή την διαδρομή που ακολούθησε ο κάτοικος του Μπρίστολ.

Πρώτον, ο αποκαλούμενος και «Parrotman» (Παπαγαλάνθρωπος), γέμισε το πρόσωπο του με τατουάζ σε πέντε διαφορετικά χρώματα που να παραπέμπουν σε φτερά παπαγάλου.

Σύμφωνα με την HuffPost US, στην συνέχεια, αποφάσισε να δώσει χρώμα στα μάτια του, με μελάνι που χρησιμοποιείται για τα τατουάζ, παίρνοντας έτσι το ρίσκο, να μείνει τυφλός για πάντα.

Η προσπάθεια – παρέμβαση του Τεντ «Parrotman», όπως είναι γνωστός στον επαγγελματικό του χώρο, ολοκληρώθηκε με το κόψιμο των αυτιών του, μία διαδικασία, που τον βοήθησε, όπως δήλωσε, να μοιάζει περισσότερο με πουλί, άσχετα βέβαια, αν αυτό, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ακοή του.

«Οι παπαγάλοι έχουν μόνο κάτι μικρές τρύπες, οπότε πήρα την απόφαση να κόψω τ′ αυτιά μου. Στο κάτω – κάτω, στο τέλος της ημέρας είναι το δικό σου σώμα. Θα πρέπει να μπορείς να κάνεις οτι θέλεις πάνω του», δήλωσε ο Τεντ ο Παπαγαλάνθρωπος, ο οποίος παραδέχτηκε πως τα ρίσκα που έπρεπε να πάρει δεν τον πτόησαν ούτε λεπτό.

«Οχι δεν ασχολήθηκα με τις επιπλοκές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οι παρεμβάσεις που έκανα, καθώς αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τα αρνητικά, τελικά δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα», ήταν τα λόγια του.

Recommended For You