Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Καφέ της Χαράς»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς» που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες έπειτα από 13 χρόνια.

Στην αγαπημένη σειρά που κάνει πρεμιέρα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45 από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν με διαφορετικούς ρόλους, ενώ νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους.

Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός με τις Αρχές να μην έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά), δικηγόρος πια, επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα.

Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Ακόμα, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω-κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα (Ζέτα Δούκα) θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Recommended For You