Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Jurassic World 2

Τα πρώτα πλάνα του Jurassic World 2 ήρθαν στο φως από τον παραγωγό της ταινίας, Colin Trevorrow.

Μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό του ο σκηνοθέτης του πρώτου Jurassic World, δημοσίευσε ένα απόσπασμα μερικών δευτερολέπτων, όπου ο Owen, τον οποίο υποδύεται ο Chris Pratt, γίνεται φίλος με ένα -χαριτωμένο κατά μία έννοια- μικρό Βελοσιράπτορα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που συναντήσαμε στο πρώτο μέρος. Άλλωστε στην πρώτη ταινία η φιλία του Owen και του μπλε velociraptors δεινόσαυρους του πάρκου, ήταν ένα από τα σημαντικά στοιχεία της πλοκής και το sequel είναι λογικό να το συνεχίσει.

Ο Trevorrow, που πρόσφατα χώρισε τους δρόμους του με το Episode IX του Star Wars και την Lucasfilm, υποσχέθηκε πως το Jurassic World: Fallen Kingdom θα είναι μια καλύτερη ταινία χάρη στην συμβολή του J.A. Bayona (A Monster Calls, The Impossible, The Orphanage)

Τα πλάνα δείχνουν τον Owen (Chris Pratt) και την Claire (Bryce Dallas Howard) να ανοίγουν ένα κοντέινερ και να αποκαλύπτεται ένας κοιμισμένος T-Rex.

Ο J.A. Bayona (A Monster Calls) σκηνοθέτησε την ταινία και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Trevorrow. Σύμφωνα με τον τελευταίο, το sequel θα είναι “πιο αγωνιώδες και τρομακτικό”.

Το “Jurassic World: Fallen Kingdom” θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου 2018 (ΗΠΑ).

Recommended For You