ΗΠΑ: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυροβολισμούς σε Πανεπιστήμιο στο Όρεγκον

imagesΟι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την πιθανότητα 15 νεκρών και την ύπαρξη τουλάχιστον 20 τραυματιών – Άγνωστη η ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη ο οποίος έχει συλληφθεί

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν από το Umpqua Community College στο Roseburg του Όρεγκον είναι προς το παρόν συγκεχυμένες. Οι μόνες αναφορές προέρχονται από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στο Πανεπιστήμιο και κάνουν λόγο για έναν ένοπλο που περιφέρεται και πυροβολεί αδιακρίτως.

Προς το παρόν υπάρχουν πληροφορίες για ένα 15 νεκρούς και για τουλάχιστον 20 τραυματίες. Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ οι πληροφορίες που φθάνουν μέσω twitter είναι συγκεχυμένες.

Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους στις 10.45 τοπική ώρα, κατά την διάρκεια της προσέλευσης των μαθητών στις αίθουσες.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και είναι υπό κράτηση. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ούτε η ταυτότητά του ούτε τα κίνητρα για την πράξη του.

Το Πανεπιστήμιο είναι κλειστό από την ώρα που ξεκίνησε το περιστατικό, και οι 3.300 φοιτητές βρίσκονται κλεισμένοι στις αίθουσες.

http://www.protothema.gr

Recommended For You