Επτάχρονη έστειλε γράμμα στη Google ζητώντας δουλειά και πήρε απάντηση

Ένα 7χρονο κορίτσι από το Χέρεφορντ των ΗΠΑ έγραψε μία επιστολή στην Google ζητώντας δουλειά και έλαβε απάντηση από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Η Χλόη Μπριτζγουότερ απέστειλε μία χειρόγραφη επιστολή προς τον γίγαντα της τεχνολογίας στην οποία σημείωνε τις δεξιότητές της στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το ενδιαφέρον της για εργασία σε ένα μέρος «όπου μπορείς να καθίσεις πάνω σε πουφ και να κατέβεις σε άλλο όροφο με τσουλήθρα». Επίσης εκτός από τη Google θέλει να δουλέψει και σε εργοστάσιο σοκολάτας.

Η επιστολή, που δημοσιεύτηκε στο Business Insider, δείχνει τη θέληση της μικρής για μια θέση στην Google. Στην επιστολή της αναφέρει μεταξύ άλλων, πως έχει εμπειρία στη χρήση tablet, στα ρομποτικά παιχνίδια στον υπολογιστή, το κολύμπι, την ορθογραφία, την ανάγνωση και τις προσθαφαιρέσεις.

screen shot 2017-02-15 at 15949 pm

Αναφέρει επίσης και τις συστάσεις της: «Οι δάσκαλοί μου λένε στη μαμά και τον μπαμπά μου πως είμαι πολύ καλή στην τάξη».

«Ο μπαμπάς μου, μου είπε πως αν συνεχίσω να είμαι καλή και να μαθαίνω πράγματα, μία ημέρα θα είμαι σε θέση να δουλεύω στην Google» έγραψε η μικρή, προσθέτοντας πως δεν ξέρει τι είναι η αίτηση εργασίας, αλλά ελπίζει πως η επιστολή της θα είναι καλή προς το παρόν…

Η 7χρονη έλαβε απάντηση από τον ίδιο τον Σάνταρ Πικάι, σύμφωνα με ανάρτηση του πατέρα της Άντι Μπρίτζγουοτερ στο LinkedIn, που έχει γίνει viral.

58a53b7a54905720098b4d2b-800

«Πιστεύω πως αν συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά και να ακολουθείς τα όνειρά σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου – από μια θέση εργασίας στην Google μέχρι την κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έγραψε στην επιστολή του ο διευθύνων σύμβουλος της Google.

«Ανυπομονώ να λάβω την αίτηση εργασίας σου όταν τελειώσεις το σχολείο» αναφέρει η επιστολή.

Recommended For You