Εμφανίστηκε η επιλογή «κερνάει ο Σώρρας» στις αγορές μέσω internet

images

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους επιχείρησαν σήμερα να πραγματοποιήσουν πληρωμές μέσω διαδικτύου καθώς πλέον μπορούν αντί να πληρώσουν οι ίδιοι να χρεώσουν τον λογαριασμό του Εθνικού Ευεργέτη

Οσοι αντιμετώπισαν με ειρωνεία τις υποσχέσεις του ιδρυτή της οργάνωσης End National Debt ότι θα πληρώνει εκείνος τα χρέη των Ελλήνων θα πρέπει τώρα να αναθεωρήσουν την άποψή τους. Γιατί οι πρώτες μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες άρχισαν να κάνουν δεκτές της πληρωμές των αγορών από τον Αρτέμη Σώρρα!

Ετσι, ενώ μέχρι τώρα όποιος πραγματοποιούσε αγορές μέσω internet μπορούσε να επιλέξει αν θα πληρώσει με αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κάποιας ειδικευμένης υπηρεσίας όπως το Pay Pal, από σήμερα έχει και μια τέταρτη επιλογή: να χρεώσει τον έλληνα πολυδισεκατομυριούχο ο οποίος προσφέρεται να καλύψει ο ίδιος τον λογαριασμό.

Οπως είναι προφανές, τώρα που ο Αρτέμης Σώρρας γίνεται δεκτός από όλο και περισσότερους οργανισμούς ως μέθοδος εξόφλησης και οι πιστοί οπαδοί του δικαιώνονται, οι εκπρόσωποι της διαπλεκόμενης κοινής λογικής που πολέμησαν με λύσσα τον εφευρέτη διαστημικής τεχνολογίας κατάπιαν τη γλώσσα τους. Και καλούνται την επόμενη φορά να είναι λιγότερο δύσπιστοι απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται με καλές προθέσεις να παραμυθιάσουν τους πολίτες.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.prοtagon.gr

Recommended For You