Διαβάστε την πικρή ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι Mamacita

Ακούμε τις τελευταίες μέρες πολύ συχνά το συγκεκριμένο τραγούδι σε διαφήμιση πασίγνωστου παιχνιδάδικου στην τηλεόραση και όχι μόνο δεν μας εκνευρίζει,όπως συνήθιζαν άλλες διαφημίσεις αλλά μας αρέσει και μας συγκινεί!
Ποια είναι όμως η ιστορία πίσω από το τραγούδι “Mamacita” που “ντύνει” μουσικά το χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό σποτ της γνωστής αλυσίδας;
Το αυθεντικό τραγούδι με τίτλο Mamacita “Donde esta Santa Claus” (Μαμάκα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης) κυκλοφόρησε το 1958 με τη φωνή του 12χρονου τότε Augi Rios (ενός μικρού Νεοϋορκέζου με Πορτορικανούς γονείς) και αποτέλεσε χριστουγεννιάτικο σουξέ της εποχής.
Σαράντα οκτώ χρόνια αργότερα, το ίδιο τραγούδι επανήλθε στο youtube, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο.
Ήταν ο τρόπος που ένας τραγικός πατέρας, θέλησε να “συστήσει” στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα, το μικρό γλυκύτατο γιό του.
Λίγους μήνες αργότερα, το παιδί κάηκε ζωντανό, μαζί με τη “mamacita” του, όταν το αυτοκίνητό τους πήρε φωτιά, μετά από τρακάρισμα.
“Σας ευχαριστώ που απολαύσατε αυτό το βίντεο, με τον μικρό μου, που εξακολουθεί να με γεμίζει περηφάνια, ακόμα και μετά το θάνατό του.
Σας ευχαριστώ που κάνατε το μικρό μου Χριστουγεννιάτικο θαύμα, μέρος της ζωής σας. Ο Θεός να σας έχει καλά”, είναι τα λόγια του πατέρα που συνοδεύουν το βίντεο…

Recommended For You