Δημοψήφισμα: Στα ίδια Εκλογικά Τμήματα με τις Εθνικές Εκλογές

imagesΣύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών και για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας, η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος θα πραγματοποιηθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα, με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές και τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, όπως είχαν ορισθεί για τις Εθνικές Εκλογές της 25.1.2015 και με συντετμημένες προθεσμίες.

«Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ενημερώνει τους πολίτες ότι η διαδικασία προετοιμασίας του δημοψηφίσματος της 5.7.2015 εκτυλίσσεται ομαλά», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, το ολοκληρωμένο κείμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του Υπουργείου Εσωτερικών, σχετικά με τη διενέργεια του δημοψηφίσματος θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, «μέχρι το τέλος της ημέρας».

«Το κείμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στον τρόπο διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος και το οποίο έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, δεν περιλαμβάνει σε καμία περίπτωση τις τελικές ρυθμίσεις του υπουργείου Εσωτερικών», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Recommended For You