Δείτε τη βόμβα που βρήκαν σε αεροσκάφος της Air France με προορισμό το Παρίσι!

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ αεροσκάφος της Air France λόγω υποψίας για βόμβα, ωστόσο, η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος πετούσε από τον Μαυρίκιο στο Παρίσι αλλά αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Μομπάσα της Κένυα καθώς εντοπίστηκε σε μια από τις τουαλέτες του ένα ύποπτο αντικείμενο.

Πρόκειται για ένα Boeing 777 το οποίο μετέφερε στο αεροδρόμιο «Charles de Gaulle» στη γαλλική πρωτεύουσα 459 επιβάτες και είχε 14 άτομα πλήρωμα.

Πηγές από την γαλλική αστυνομία ανέφεραν πως μια συσκευή, η οποία πιστεύεται πως είναι βόμβα, βρέθηκε μέσα στις τουαλέτες, γεγονός που οδήγησε το πλήρωμα του αεροπλάνου να ζητήσει από τις αρχές της Κένυα να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

Η συσκευή που βρέθηκε στο αεροσκάφος 

Πιο αναλυτικά, ο γενικός αστυνομικός επιθεωρητής Τζόζεφ Μπόινετ ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter πως το αεροσκάφος εκκενώθηκε με ασφάλεια μετά την προσγείωσή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μόι στις 00:37 της Κυριακής (21:37 του Σαββάτου ώρα Γκρίνουιτς, 23:37 του Σαββάτου ώρα Ελλάδας).

«Ειδικοί για τις βόμβες από το Πολεμικό Ναυτικό και τη DCI -Διεύθυνση Ποινικών Ερευνών-εξετάζουν το δέμα για να προσδιορίσουν εάν περιέχει εκρηκτικά», δήλωσε.

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μομπάσα

Οι επιβάτες του Boeing 777 βγήκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος

Recommended For You