Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον πιστεύει ότι τα «Φιλαράκια» δεν θα γίνονταν επιτυχία σήμερα

Η διάσημη ηθοποιός «κατακεραυνώνει» τα… κινητά και τη χρήση των social media σε 24ωρη βάση Εντύπωση προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε η γνωστή ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, λέγοντας πως σήμερα, τα «Φιλαράκια» δεν θα έκαναν επιτυχία.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ τεκμηρίωσε την άποψη της στις συνήθειες της σημερινής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων. Όπως δήλωσε, αν ένα ανάλογο πρότζεκτ γυριζόταν σήμερα, θα αντέγραφε τις σημερινές παρέες, οι οποίες κάθε άλλο παρά συζητούν, ή μαγειρεύουν ή τους απασχολούν καταστάσεις και πράγματα που αφορούν το μέλλον ή τις απολαύσεις του παρόντος.

Τι θα έκαναν; «Οι πρωταγωνιστές θα κάθονταν μόνοι τους σε μία γωνία και θα κοίταζαν το κινητό τους και τα social media», δήλωσε η 48χρονη ηθοποιός, στέλνοντας ένα μήνυμα προς τα νέα κυρίως παιδιά, τα οποία δεν απολαμβάνουν την παρέα, την επαφή, την ιδιαιτερότητα της στιγμής και το κλίμα που αναπτύσσεται σε μία παρέα.

«Δεν θα υπήρχε ενεργητικότητα στα επεισόδια και δεν θα υπήρχαν συζητήσεις», πρόσθεσε η Τζένιφερ Άνιστον, λέγοντας πως «νομίζω πως ήταν μία εποχή που ήδη έχουμε νοσταλγήσει όσοι τη ζήσαμε».

Παρόλα αυτά, τα «Φιλαράκια» προβάλλονται παγκοσμίως ακόμη και σήμερα και καθηλώνουν ένα ικανό κομμάτι των τηλεθεατών, ιδιαίτερα εκείνων που έζησαν τη μαγεία της παρέας και γνωρίζουν πόσο πολύτιμη και εξαγνιστική διαδικασία ήταν για το πνεύμα, το σώμα και την ψυχολογία του ανθρώπου.

Recommended For You