Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

imagesΧρηματοδότηση ύψους έως και 1.000.000 ευρώ, καθώς επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) για την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας, διεκδικούν δέκα επιχειρηματικές προτάσεις στο διαγωνισμό του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ιδρύθηκε το 2012, με βασικό γνώμονα ότι η επιχειρηματικότητα είναι το κλειδί για την ευημερία της Ελλάδας, στοχεύοντας στην τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος, ιδιαίτερα εν μέσω οικονομικής ύφεσης. Η συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με περισσότερες από 1.200 νέες εγγραφές στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας (www.hellenicaward.com) οδηγώντας στην τελική υποβολή περισσότερων από 730 επιχειρηματικών σχεδίων.

Τους τελευταίους δύο μήνες, η κριτική επιτροπή του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, η οποία απαρτίζεται από επιτυχημένους επιχειρηματίες και πολύπειρα στελέχη, εξέτασε όλες τις αιτήσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των κριτηρίων του Βραβείου, καταλήγοντας στις … διαβάστε την συνέχεια εδώ

Recommended For You