Απίστευτος σκύλος! Κούτσαινε από συμπόνοια για τον ιδιοκτήτη του που είχε γύψο και κούτσαινε [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τη συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος φαίνεται να μιμείται τον τραυματισμό του ιδιοκτήτη του από συμπόνια καθώς περπατάει δίπλα τους.

Το βίντεο δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ράσελ Τζόουνς, που έχει το πόδι του σε γύψο, και σε αυτό φαίνεται ο σκύλος του Μπιλ, ράτσας λάρτσερ, να προχωρά στο πλάι του με το ένα του ποδαράκι συνεχώς υπερυψωμένο.

Ο Τζόουνς, που πιστεύεται ότι είναι από το Λονδίνο, εξήγησε αργότερα ότι πλήρωσε σχεδόν 300 λίρες, στον κτηνίατρο και ακτινογραφίες, για να ανακαλύψει ότι ο σκύλος του που κούτσαινε τον αντέγραφε από συμπόνοια.

Ο υπερήφανος ιδιοκτήτης σκύλου, του οποίου το βίντεο έχει περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε στο Facebook: «Μου κόστισε 300 λίρες σε έξοδα κτηνιάτρου και ακτινογραφίες, τίποτα λάθος μόνο συμπόνοια. Τον αγαπώ».

Βλέποντας τη συγκινητική σκηνή, πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να επαινέσουν τον γλυκύτατο σκύλο. «Σας αντιγράφει. Αυτό είναι υπέροχο! Αν και έχετε τη συμπάθειά μου για τον λογαριασμό στον κτηνίατρο», έγραψε ένας χαρακτηριστικά, ενώ άλλος έκανε λόγο για «πραγματική αγάπη».

Σύμφωνα με την Daily Mail πάντως, το 2011, επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης παρείχαν τα πρώτα στοιχεία «αυτόματης μίμησης» σε σκύλους και διαπίστωσαν ότι οι σκύλοι θα μιμηθούν τους ιδιοκτήτες τους ακόμη και όταν δεν είναι προς το συμφέρον τους να το κάνουν.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, τα μισά από τα σκυλιά παρακολούθησαν τον αρχηγό τους να ανοίγει μια πόρτα με το χέρι, ενώ τα άλλα μισά παρακολουθούσαν τον αρχηγό τους να χρησιμοποιεί το κεφάλι. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα σκυλιά είχαν την τάση να μιμούνται τον αρχηγό τους – με ή χωρίς την προοπτική ανταμοιβής.

Recommended For You