Ανακαλύψαμε μια υπέροχη παραλία σε απόσταση αναπνοής απ την Αθήνα!

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 40 χιλιόμετρα από το Χαϊδάρι, ανακαλύψαμε μια υπέροχη παραλία, με καθαρά νερά και θέα στον Σαρωνικό.

Πρόκειται για την παραλία της κακιάς σκάλας, η αλλιώς Kokkinis beach λόγο του ομώνυμου ξενοδοχείου που βρίσκετε εκεί, το οποίο έχει φροντίσει για το υπέροχο βότσαλο που έχει στρώσει σε όλο το μήκος της, όσο και να διατηρεί την παραλία καθαρή.

 

Η παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη, ελεύθερη για όλους, υπάρχει beach bar, ομπρέλες και ξαπλώστρες για όσους τις προτιμούν και η υπόλοιπη παραλία είναι ελεύθερη και άδεια για να στήσετε τις δικές σας ομπρέλες να απλώσετε τις ψάθες η τις πετσέτες σας.

Το Σαββατοκύριακο υπάρχει αρκετός κόσμος, ενώ τις καθημερινές είναι πολύ χαλαρά με λίγους λουόμενους, ακόμα και μέρα καύσωνα όπως την μέρα που επισκεφτήκαμε την παραλία.

 Πως θα φτάσετε εκεί
 
Η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο από την παλιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου στο 50ο της χιλιόμετρο στην θέση κακιά σκάλα λίγο μετά την νέα Πέραμο ερχόμενοι από Αθήνα η λίγο μετά την Κινέττα ερχόμενοι από Κόρινθο η παλαιά εθνική είναι ελεύθερη χωρίς διόδια.
Μέτα τον μεγάλο βράχο υπάρχουν μικρά κολπάκια ιδανικά για απομόνωση από το ευρύ κοινό…

 

 

Άλλο ένα μικρό κολπάκι στο τέλος της μεγάλης ακτογραμμής…

 

 

 

 

 

Υπέροχη φύση με θέα στην παραλία από τον μεγάλο βράχο τέρμα αριστερά…

 

 

 

 

Η παραλία της κακιάς σκάλας είναι ανάμεσα στις top 10 πιο καθαρές της Αττικής!

Recommended For You