Έλον Μασκ : Με το διαστημόπλοιό μας θα κατοικήσουμε σε άλλους κόσμους (Video)

Σε λίγες εβδομάδες θα εκτοξευτεί το διαστημόπλοιο της Space X, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρίας και δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το διαστημόπλοιο θα εκτοξευτεί σε 1-2 μήνες, πετώντας σε ύψος 20 χλμ περίπου πάνω από τη Γη και θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να κατοικήσει άλλους κόσμους.

«Αυτό το πράγμα θα απογειωθεί σε 1-2 μήνες, θα πετάξει στα 65.000 πόδια, περίπου 20 χλμ, και θα έρθει πίσω και θα προσγειωθεί» είπε χαρακτηριστικά ο Μασκ.​«Το διαστημόπλοιο θα μας επιτρέψει να κατοικήσουμε άλλους κόσμους» συμπλήρωσε.

​Μην ξεχνάμε, ότι στα τέλη Αυγούστου, η ιδιωτική διαστημική εταιρεία εκτόξευσε επιτυχώς ένα πρωτότυπο, που κατόρθωσε να φτάσει σε ύψος 150 μέτρων και στη συνέχεια να προσγειωθεί κάθετα. ​Το συγκεκριμένο διαστημικό όχημα έχει σχεδιαστεί για πτήσεις στον Άρη, ως μέρος του πυραύλου Big Falcon Rocket, της Space X.

Ο μεγιστάνας και λάτρης της υψηλής τεχνολογίας, ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X, Έλον Μασκ, σκοπεύει να εκτοξεύσει μια μη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη το 2022 και μια επανδρωμένη πτήση το 2024.

Recommended For You