Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του με …25 iPhone X!

Chen Ming, ένας νεαρός σχεδιαστής videogames από τη Shenzhen της Κίνας κέρδισε δημοσιεύματα πριν λίγες ημέρες σε όλο τον κόσμο, αγοράζοντας 25 νέα iPhone X μόνο και μόνο για να τα χρησιμοποιήσει σε μία …πρόταση γάμου!

iPhoneX-marriage-proposal3

Ο Ming πραγματοποίησε τη σχετική προπαραγγελία και, στις 3 Νοεμβρίου, ημέρα κυκλοφορίας του iPhone X σε όλο τον κόσμο, έκανε δικές του τις …25 συσκευές (διάλεξε τον αριθμό 25, λόγω της ηλικίας της κοπέλας του). Στη συνέχεια, εκείνο που είχε να κάνει είναι να τις τοποθετήσει σεσχήμα καρδιάς σε ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα. Η κοπέλα στην οποία έγινε η έκπληξη και αυτή η μεγάλου κόστους αλλά άκρως ρομαντική πρόταση γάμου, είπε φυσικά το ναι.

iPhoneX-marriage-proposal4

Οι τιμές για το iPhone X ξεκινούν από τα 8.388 γουάν στην ηπειρωτική Κίνα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ming πρέπει να έχει ξοδέψει τουλάχιστον 210.000 γουάν (31.500 δολάρια) σε αυτά.

iPhoneX-marriage-proposal

Όσο για τις 25 συσκευές, επειδή μάλλον θα ήταν πολλές για το ζευγάρι, ο Ming τις δώρισε σε τυχερούς φίλους του που τον βοήθησαν με αυτή την πρόταση γάμου. Αυτά είναι!

https://www.digitallife.gr

Recommended For You