Άνοιξε ο πιο εντυπωσιακός αυτοκινητόδρομος στην Κίνα!

Είναι ένα τεχνολογικό θαύμα Ο νεόκοπος αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, στην επαρχία Hunan, άνοιξε στο κοινό και αυτό που αντίκρισαν οι πρώτοι που τον διέσχισαν με το αυτοκίνητό τους είναι εκπληκτικό.

Ο δρόμος περνά μέσα από εξαιρετικά τοπία στην οροσειρά Tianmen, εκεί που γυρίστηκε το Avatar, και δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να απολαύσει μια μοναδική διαδρομή. Το πρώτο βίντεο αποδεικνύει ακριβώς αυτό, ενώ ο δρόμος χαρακτηρίζεται από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ως ο πιο όμορφος.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο και θα καταλάβετε…

Recommended For You

About the Author: admin

Ο Άγγελος Φίσκιλης ασχολείται με την Κοινωνική Οικονομία σαν σύμβουλος ανάπτυξης κοινωνικής επιχειρηματικότητας από το 2012, είναι μέλος 3 κοινωνικών επιχειρήσεων και διαχειρίζεται την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org που είναι το σημείο αναφοράς για όποιον αναζητά ενημέρωση για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, επίσης του ανήκει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα EllinikaProionta.Gr που παρουσιάζει Έλληνες παραγωγούς. Είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί εδώ και 10 χρόνια.