79χρονος είναι αρχηγός αγέλης λύκων!

Ένα γκριζομάλλης κύριος κοντά στα 79 ταΐζει από το στόμα του μια αγέλη λύκων και μάλιστα χωρίς ίχνος τρόμου!
Και πώς να φοβάται άλλωστε αφού ο 79χρονος Γερμανός Werner Freund είναι αρχηγός της αγέλης των άγριων ζώων εδώ και σαράντα χρόνια.
Ο κύριος Freud, πρώην αλεξιπτωτιστής του γερμανικού στρατού, όλες αυτές τις δεκαετίες μεγαλώνει λύκους στο κέντρο προστασίας άγριων ζώων (Wolfspark Werner Freund) που δημιούργησε στην γερμανική επαρχία Saarland το 1972. Πρόκειται για μια τεράστια έκταση 25 στρεμμάτων.
Εκεί φιλοξενεί λύκους έξι διαφορετικών ειδών από όλη τη γη όπως Σιβηρία, Καναδά και Μογγολία.
Ο 79χρονος παίζει με τους λύκους σαν να είναι τα κατοικίδια του ενώ υπακούουν στις εντολές του, αναφέρει το Star.
Πλέον ο Freund έχει 29 λύκους οι οποίοι χωρίζονται σε έξι αγέλες. Το National Geographic επισημαίνει πως αυτά τα άγρια ζώα ακολουθούν μια ιεραρχική δομή.
Για τον λόγο αυτό, για να γίνει ο αρχηγός της αγέλης και να τον υπακούουν, ο Werner Freund συμπεριφέρεται σαν λύκος. Κόβει με τα δόντια το ωμό κρέας του θηράματος και τους ταΐζει από το στόμα του.
«Για να κερδίσω τον σεβασμό τους, έπρεπε να γίνω ένας λύκος.» είπε ο Freund στη Telegraph προσθέτοντας «και αυτό έγινα, ο αρχηγός τους!»
Mάλιστα για να επικοινωνήσει μαζί τους, έχει μάθει και τις ιαχές που βγάζουν, τις οποίες χρησιμοποιεί για να τα καλέσει.
http://dailynews24.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You