15 μοναδικά τοπία φτιαγμένα από… τρόφιμα

Ο καλλιτέχνης και φωτογράφος Carl Warner ξεκίνησε την καριέρα του με την φωτογράφηση τοπίων και τις φωτογραφίες που παράγουν μη-κινούμενες εικόνες (still photography), εργαζόμενος για αρκετά χρόνια στην βιομηχανία της διαφήμισης. Αναζητώντας νέα έμπνευση, και ευρισκόμενος σε μία αγορά τροφίμων, σκέφτηκε ότι τα μανιτάρια Portobello μοιάζουν με «δέντρα» ενός «άλλου κόσμου». Αυτό θα αποτελούσε και το πρώτο του τοπίο φτιαγμένο από τρόφιμα και το ξεκίνημα μίας νέας και συναρπαστικής κατεύθυνσης στην καριέρα του. 

Τα τοπία του Warner έχουν συγκεντρώσει την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης, και η σειρά των έργων του έχουν οδηγήσει σε βιβλία, συνεντεύξεις και merchandising. Η επιτυχία των μοναδικών αυτών «τοπίων» έδωσε επίσης την δυνατότητα στον Warner να συνεχίσει ακάθεκτος με νέα μοναδικά καλλιτεχνικά και προσωπικά έργα.
Οι κάτωθι δεκαπέντε φωτογραφίες αποτελούν μόνο ένα μέρος της ολοκληρωμένης σειράς των έργων του Warner. Η πλήρης συλλογή αποτελείται από τουλάχιστον 79 έργα που μπορείτε να δείτε ολόκληρη στο επίσημο site του καλλιτέχνη- carlwarner.com. 
pentapostagma.gr

Recommended For You