13 νέα προϊόντα από τη Google που κάνουν τη ζωή του χρήστη, εύκολη και συναρπαστική

Κάνε το Youtube να παίζει σαν jukebox. Βρες στο χάρτη που θες να πας, χωρίς να πληκτρολογείς πολλά δεδομένα. Κράτα τα δεδομένα του κομπιούτερ σου στην… τσέπη, χωρίς τη χρήση χαρτιού. Θυμήσου γενέθλια, συνέδεσε τις λειτουργίες του κινητού και του pc σου. Εντέλει, άραξε σε μια πολυθρόνα και φορώντας τις πυτζάμες σου, περιηγήσου στα καλύτερα μουσεία του κόσμου. Οι νέες εφαρμογές της Google είναι εδώ.
Πρόκειται για 13 νέα προϊόντα της κορυφαίας μηχανής αναζήτησης που θα παρέχει στους χρήστες της. Οι χρήστες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις εντυπωσιακές δυνατότητες της μηχανής αναζήτησης, με μικρά tutorials για την κάθε μία. Το νέο site καλύπτει τις εξής υπηρεσίες: Search, Gmail, Chrome, Android, YouTube, Maps, Docs, Drive, Play, Calendar, Keep, News, και Google+.
Για να τα έχετε μπροστά σας όλα αυτά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Google με το username και το password σας, για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση. Επιπροσθέτως η Google δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προτείνουν τις δικές τους ιδέες για βελτίωση του site.
http://techit.gr

Recommended For You