11 στοιχεία για το φαγητό που δεν θα πιστέψεις ότι είναι αληθινά

Τα παρακάτω στοιχεία για το φαγητό σίγουρα θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι είναι ψεύτικα. Κι όμως, είναι εντελώς αληθινά! Πάμε να τα δούμε!
1. Το τυρί είναι το φαγητό που κλέβουν οι περισσότεροι παγκοσμίως.
2. Το μέλι παραμένει φρέσκο για περισσότερο από 3000 χρόνια. Δες επίσης πράγματα που δεν φαντάζεσαι ότι μπορεί να κάνει το μέλι!
3. Ο ανανάς δεν είναι ένα φρούτο. Αποτελείται από πολλά μούρα! Είναι επίσης μία από τις τροφές που λευκαίνουν και φωτίζουν φυσικά το χαμόγελό σου.
4. Τα αυτοκόλλητα στα φρούτα μπορούν να φαγωθούν.
5. Τα Mc Donalds και τα Taco Bell πουλούσαν αρχικά hot dogs!
6. Οι φούρνοι μικροκυμάτων χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια στο ρολόι τους παρά για να ζεστάνουν το φαγητό σου!
7. Η γυναίκα που εφηύρε τα σοκολατένια chips πούλησε την συνταγή για να λαμβάνει εφ όρου ζωής σοκολάτα! Ήξερε τι έκανε καθώς η σοκολάτα σε βοηθάει να είσαι πιο υγιής και πιο όμορφος.
8. Η ποσότητα ζάχαρης που καταναλώνει ένας Αμερικανός σε 5 μέρες αντιστοιχεί με την ζάχαρη που κατανάλωνε ένας Αμερικανός σε 1 χρόνο, πριν από περίπου 200 χρόνια! Και αν νομίζεις ότι δεν τρως αρκετή ζάχαρη κάθε μέρα, δες 6 τροφές που δεν φανταζόσουν ότι περιέχουν τόση ζάχαρη!
9. Το german chocolate cake δεν ονομάζεται έτσι λόγω της χώρας προέλευσης του αλλά λόγω του Sam German, ο οποίος είναι Αμερικανός!
10. Τα αυγά που πωλούνται στις Η.Π.Α είναι παράνομα στην Αγγλία και τα αυγά που πωλούνται στην Αγγλία είναι παράνομα στις Η.Π.Α. Αυτό συμβαίνει επειδή στις χώρες αυτές ακολουθούνται διαφορετικοί τρόποι πλυσίματος των αυγών! Και μιας και μιλάμε για αυγά, δες και την αστεία τέχνη με αυγά!
11. Πριν ανακαλυφθεί το ψυγείο, για να διατηρηθεί το γάλα, οι άνθρωποι έβαζαν μέσα στο γάλα έναν βάτραχο!

Recommended For You