Το Facebook γιορτάζει 10 χρόνια και προσφέρει ένα Look back video με τις μεγαλύτερες στιγμές σας

Το Facebook κλείνει τα 10 του χρόνια και σας προσφέρει ένα “νοσταλγικό” video, με το“Look Back” feature που αναδεικνύει τις καλύτερες στιγμές σας σ’ αυτό από τότε που συνδεθήκατε.

Ένα video διάρκειας ενός λεπτού, με στιγμές που “σημάδεψαν” την πορεία σας στο Facebook. Τα πρώτα σας share, οι φωτό που κέρδισαν τα περισσότερα like και άλλες στιγμές που μοιραστήκατε και θα σας γεμίσουν αναμνήσεις. Μπορείτε να δείτε το δικό σας εδώ.

look-back-facebook

Πρόκειται για μία λειτουργία με παρόμοια λογική με το “Year in Review”, όπου βλέπατε τις στιγμές που ξεχώρισαν κάθε χρονιά σας στο Facebook, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ηαναδρομή γίνεται με τη βοήθεια ενός video.

To Look Back video συνοδεύεται και από την ανάλογη… νοσταλγική μουσική υπόκρουση, αλλά και την υπογραφή του… Mark (Zuckerberg) στο τέλος, ενώ για την εταιρεία αποτελεί ένασημαντικό project για το οποίο εργάστηκε για μήνες μία ομάδα του Facebook, ώστε οι servers του να διαχειριστούν όλο αυτό το υλικό και να επιτευχθεί η δημιουργία videos μόλις ενός λεπτού με τις καλύτερες στιγμές του καθενός μας.

Μπορεί τελευταία να πληθαίνουν οι αναφορές πως το δημιούργημα του Mark Zuckerberg αποτελεί μία τάση που σιγά-σιγά θα ξεπεραστεί και πολύς κόσμος να στρέφεται σε άλλα εναλλακτικά κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο, προς το παρόν, το Facebook είναι ακόμη εδώ και προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον μας. Ακόμη κι αν το έχετε βαρεθεί, μία ματιά στο προσωπικό σας Look Back video πιστεύουμε πως θα την απολαύσετε…

http://www.digitallife.gr

Recommended For You