Χρυσαυγίτες κατά Μαρτύρων του Ιεχωβά

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να λάβει η Αστυνομία ενόψει της συνάθροισης που έχει προγραμματίσει η εταιρεία «Σκοπιά» στην Πάτρα (Μάρτυρες του Ιεχωβά) καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει στον χώρο έφοδος των μελών της Χρυσής Αυγής.
Οι αυτοαποκαλούμενοι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» συγκεντρώνονται στην Πάτρα στις 26 Μαρτίου και αυτή η συγκέντρωση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην τοπική ΕΛ.ΑΣ!
Ήδη η ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, προμηνύει τι μπορεί να συμβεί:
«Οι αντίΧριστοι και μισΈλληνες Ιεχωβάδες της Πάτρας, δουλικοί εντολοδόχοι και πράκτορες του διεθνούς σιωνισμού κυκλοφόρησαν ύπουλο φυλλάδιο-πρόσκληση, με το οποίο καλούν τους Πατρινούς σε συνάθροιση την 26/3/2013 για να γιορτάσουν την επέτειο του ΘΑΝΑΤΟΥ του Ιησού Χριστού τον οποίον παρουσιάζουν ως ΝΕΚΡΟ άνθρωπο!!!
Οι ευσεβείς ορθόδοξοι Έλληνες Πατρινοί πολίτες οφείλουν και δικαιούνται να αποδοκιμάσουν τους αισχρούς αυτούς υβριστές της θρησκείας μας με ανάλογες εκδηλώσεις κατά των αντιΧρίστων αυτών εχθρών της κοινωνίας μας, που μισθοδοτούνται από τα συνάφεια των διαφόρων Σόρος για να υποσκάπτουν τα θεμέλια του Έθνους μας»
Είναι προφανές πως οι «Χρυσαυγίτες» θα επιδιώξουν να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της συνάθροισης ή τέλος πάντων να αποδοκιμάσουν με «αντισυγκέντρωση» τα μέλη της «Σκοπιάς» που θα συγκεντρωθούν στον χώρο. Ετσι η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή… για κάθε ενδεχόμενο!

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You