‎(Δ)ενδεια ασφάλειας

Από το παράθυρό μου βλέπω ένα και δύο και τρία και τέσσερα πρεζόνια. Κάνουν τις ενέσεις τους όπου μπορεί να φανταστεί κανείς. Γεμίζουν τον τόπο με αίματα και χρησιμοποιημένες σύριγγες. Οδός Μάγερ, αριθμός 12. Η χώρα της απόλυτης (δ)ενδειας! Όπως κάθε νομοταγής πολίτης τηλεφώνησα στην αστυνομία.
Η δημοτική μας παρέπεμψε στην Άμεση Δράση. Η Άμεση Δράση μας παρέμπεμψε στην Δίωξη Ναρκωτικών (αλήθεια υπάρχει και τέτοια, γιατί για ανύπαρκτη μου φαίνεται. Μάλλον θα έχουν μόνο τηλεφωνητές…)
Η Δίωξη Ναρκωτικών είπε ότι περνάνε συνέχεια. Εμείς πάντως δεν τους βλέπουμε και προφανώς ούτε τα πρεζόνια, (που κάνουν ανενόχλητα τη δόση τους), ούτε οι εμπόροι (που πουλάνε με την άνεσή τους την πραμάτεια τους).
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ! 
Και δεν τηλεφώνησε μόνο ένας από εμάς! ΕΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στο Θεό των Social Media μπας και ντραπεί κανένας αρμόδιος, αν υπάρχει τέτοιος, και αποφασίσει να βάλει τέλος σε αυτή την ΞΕΦΤΙΛΑ!
Για του λόγου το ασφαλές συνοδεύουμε το σχόλιο και με ένα video για να καταλάβετε τι βλέπουμε κάθε μέρα από το παράθυρό μας και τι βρίσκουμε όταν ανοίγουμε την πόρτα μας. 
Κάναμε αρκετους μήνες να ανεβάσουμε κάποιο post, γιατί ο κ. Δένδιας μας έδωσε την εντύπωση ότι “κάτι γίνεται”. Πράγματι, υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά τα κλεφτρόνια στην περιοχή. Το αντίθετο όμως συνέβη με τους ναρκομανείς και το εμπόριο ναρκωτικών!
Η Πλατεία Βάθης, η Μαιζώνος η Μάγερ και η Σωνιέρου φαίνεται ότι δεν υπάρχουν στον χάρτη της Δίωξης Ναρκωτικών. Είπαμε να κάνουμε υπομονή, να περιμένουμε να περάσει όλη αυτή η μπόρα με την οικονομία και μετά να αρχίσουμε την “γκρίνια” προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. 
Δεν ήταν η εικόνα που δείχνει το video που μας έκανε να ανεβάσουμε το post. Ήταν η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που συναντήσαμε στα τηλεφωνήματά μας, από την Άμεση Δράση και από την Δίωξη Ναρκωτικών.

Recommended For You