Χρυσαυγίτες απειλούν επιχειρήσεις: Απολύστε τους μετανάστες

Σε καταγγελίες προς την αστυνομία προχωρούν επιχειρηματίες που δέχονται επισκέψεις μελών της Χρυσής Αυγής, τα οποία τους ζητούν να απολύσουν τους «τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς» και να προσλάβουν Έλληνες ανέργους, που έχουν εγγραφεί στις λίστες του χρυσαυγίτικου «ΟΑΕΔ».
Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Τα Νέα», η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έδωσε εντολή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να υπάρξει έλεγχος των καταγγελιών και να βρεθεί σε ποιες περιπτώσεις μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν από τις «νουθεσίες» στις απειλές.
Το Σαββατοκύριακο κλιμάκια της Χρυσής Αυγής συνέχισαν τις επισκέψεις σε επιχειρήσεις στη Βοιωτία και την Εύβοια.
«Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα η Χρυσή Αυγή έκανε προσπάθεια, ακόμη μία φορά, να υποκαταστήσει την αστυνομία. Μέλη της επιτέθηκαν εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών που δεν είχαν την απαραίτητη άδεια για να συμμετάσχουν στο παζάρι που γινόταν στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο της επίθεσης και απομάκρυνε όσους μικροπωλητές δεν είχαν άδεια, αλλά δεν έγινε καμία προσαγωγή μέλους της Χρυσής Αυγής για την επίθεση.
… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …
http://tvxs.gr

Recommended For You