Το Paypal κάνει κάποιον… τετράκις-εκατομμυριούχο

Πώς αισθάνεται ένας τετράκις-εκατομμυριούχος; Δε γνωρίζουμε να σας πούμε, μία “γεύση” από αυτή την αίσθηση είχε, ωστόσο, τις προάλλες ο Chris Reynolds από την Pennsylvania, όταν άνοιξε το mailbox του και είδε ότι έχει στο account του στο Paypal $92.233.720.368.547.800 δολάρια.
Ήταν προφανώς ένα λάθος του Paypal, αλλά, σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ποσό, που δύσκολα θα μπορούσε να συγκεντρώσει ένας άνθρωπος. Είναι 1.300 φορές μεγαλύτερο από το παγκόσμιο ΑΕΠ και πολλά τρισεκατομμύρια περισσότερα από την περιουσία του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο, του Carlos Slim.
Είναι επίσης το μεγαλύτερο σε αξία “λάθος” που έχει κάνει το Paypal κατά καιρούς, το οποίο δυστυχώς δεν απέφερε στον Reynolds ούτε ελάχιστα από τα μηδενικά του ποσού που είδε (προσωρινά) στο λογαριασμό του. Σε κάθε περίπτωση, έστω και για λίγο τον έβαλε σε διαδικασία να ονειρευτεί τι θα έκανε με αυτά τα λεφτά. Και όπως δήλωσε στον τύπο “θα πλήρωνε τα χρέη του, το… εθνικό χρέος της χώρας, αλλά και θα αγόραζε τους Phillies.”
Εσείς τι θα ονειρευόσασταν αν βρισκόσασταν στη θέση του;
http://www.digitallife.gr

Recommended For You